Wacom occasion's en demomodellen

Belangrijkste eigenschappenTekentablet met gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele, beschadigde verpakking.
Belangrijkste eigenschappenWacom tekentablet in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief alle kabels en stroom aansluiting, stand, pen en penhouder met de extra punten.
Belangrijkste eigenschappenTekentablet in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief pen en penhouder met reserve puntjes. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenTekentablet met lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief alle accessoires. In de originele verpakking.

30 dagen bedenktijd

Belangrijke specificaties Multi-touch support: Nee
Actief gebied pen: 344 x 194mm
Aansluiting: USB, HDMI
Links- of rechtshandig: Beide
Belangrijkste eigenschappenTekentablet met lichte gebruikssporten. Technisch geheel in orde. Inclusief alle originele accessoires. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenTekentablet met lichte gebruikssporen in de vorm van krasje op werkblad. Technisch geheel in orde. Inclusief alle originele accessoires.

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 7 van de 7 producten gezien