CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

GoPro Karma drone

Met de GoPro Karma drone en uw GoPro Hero 5 Black of Session action cam maakt u verbazingwekkend vloeiende opnames vanuit de lucht of handheld met de meegeleverde handgreep. Deze compacte, inklapbare drone kan tot twintig minuten in de lucht blijven en is voorzien van een afneembare gimbal voor uiterst stabiele opnames. De Karma wordt geleverd met een afstandsbediening met een flip-up touchscreen waarmee u volledige controle hebt over de bevestigde action cam maar ook live camerabeelden kunt bekijken. Met de GoPro Passenger App kunt u de drone ook met zijn tweeën bedienen. Zo kunt u de drone besturen met de controller terwijl een vriend gebruikmaakt van de app op een smartphone of tablet om de camera te bedienen of om instellingen wijzigen.

Gimbal stabilizer van de Karma drone

De Karma stabilizer is een gemotoriseerde gimbal die trillingen en andere ongewenste bewegingen compenseert waardoor u vloeiende opnames met een professionele look kunt maken. De gimbal is voorzien van een camera mount. De gimbal kan los worden gekoppeld van de Karma drone om deze handheld te gebruiken met de meegeleverde handgreep. De handgreep is voorzien van bedieningsknoppen om de camera te bedienen met uw duim. De handgreep is compatibel met vele, apart verkrijgbare GoPro mounts en kan ook worden bevestigd op de ingebouwde schouder-mount op de Karma rugzak.

Karma videogame-stijl controller

De Karma controller is voorzien van videogame-stijl bedieningsknoppen voor een intuïtieve bediening van de Karma quadcopter. Via het 5 inch grote flip-up touchschreen kunt u een live-feed van de action cam bekijken maar ook instellingen wijzigen tijdens het vliegen. Via het ingebouwde touchscreen van de afstandsbediening hebt u tijdens het vliegen volledige controle over uw GoPro action cam. U kunt alle camera-instellingen wijzigen, HiLight Tags toevoegen en nog veel meer. U kunt het vliegen oefenen met de ingebouwde vluchtsimulator zodat u op elk moment kunt oefenen, zelfs al voordat u uw eerste vlucht maakt.

Handige extra vluchtmodi van de GoPro Karma drone

De Karma drone beschikt over diverse handige functies die het vliegen tot een waar genoegen maken. Zo beschikt de Karma drone over automatische start en landing, ingebouwde no-fly zones, een automatische return home functie en diverse instellingen voor automatisch vliegen zoals ingebouwde Auto Shot Paths, Dronies, Cable Cam, Orbit en Reveal. De Auto Shot Paths functie kunt u gebruiken om professionele kwaliteit opnames te maken. Dronies is een selfie modus die ervoor zorgt dat drone de camera continu op u gericht houdt. Met Cable Cam kunt u een vast traject invoeren waarlangs de quadcopter vliegt om opnames te maken. Als u de drone instelt op Orbit modus dan cirkelende bewegingen maken waarbij de camera vergrendeld blijft op een vast onderwerp. Met Reveal blijft u dicht op het onderwerp en kunt u de drone laten wegvliegen voor een dramatisch onthullend effect.

Technische problemen

De GoPro Karma drone is recent in het nieuws gekomen vanwege technische problemen. De GoPro Karma zal gewoon bij CameraNU.nl op voorraad komen zodra dit is verholpen.

Houd mij op de hoogte!

GoPro Hero 5 Session action cam
Zopim
Heeft u een vraag?