SanDisk SD geheugenkaarten

Een Secure Digital geheugenkaart is zeer veelzijdig in gebruik. Ze zijn te gebruiken in DSLR's, systeemcamera's, compact camera's, videocamera's of als uitbreiding van het opslaggeheugen van een laptop. En met een SD-kaart van SanDisk weet u zeker dat het goed zit wat betreft de veiligheid van uw bestanden. Kies daarom voor SD, SDHC of SDXC geheugenkaart van SanDisk, al jaren marktleider op het gebied van geheugen en opslag!

SanDisk SD Ultra

De SanDisk SD Ultra geheugenkaarten zijn zeer geschikt voor alledaags gebruik. In ons assortiment treft u Ultra SD-kaarten aan met uiteenlopende eigenschappen en capaciteiten. Ook voor u zit de juiste kaart erbij!

Bekijk overzicht

SanDisk SD Extreme (Plus)

De SanDisk SD Extreme en Extreme Plus geheugenkaarten voor geavanceerde foto- en videocamera's hebben een hoge schrijf- en leessnelheid. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor het opnemen van full HD video's.

Bekijk overzicht

SanDisk SD Extreme Pro

Het duurzame ontwerp van de Extreme Pro SD-kaarten zorgt ervoor dat u jarenlang op de SanDisk geheugenkaart kunt vertrouwen. Met snelle overdracht- en schrijfsnelheden zijn deze kaarten dé keuze voor professioneel gebruik.

Bekijk overzicht

Alle SD-geheugenkaarten van SanDisk