Blackvue 4K Dashcams

Een dashcam die videobeelden opneemt in 4K-kwaliteit? Blackvue heeft em! De Blackvue DR900S zet hiermee de nieuwe standaard in de dashcam-wereld. De DR900S is verkrijgbaar met en zonder achtercamera. Zo creëer je heldere en duidelijke beelden van alle gebeurtenissen om je heen in het verkeer.

Handig: De verschillen tussen diverse Blackvue dashcams

Blackvue 4K dashcams bij CameraNU.nl

Wat is 4K dashcam van Blackvue?

Een 4K dashcam, ook wel dashboard camera genoemd, is een compacte camera die je op je dashboard of voorruit bevestigt. De dashcam registreert je autorit. Zo leg je gemakkelijk je vakantiereis of roadtrip vast. Omdat alle beelden worden vastgelegd, kun je de beelden ook gebruiken als bewijsmateriaal voor je verzekering bij een aanrijding. Het is niet alleen fijn dat de opnames van een zo goed mogelijke kwaliteit zijn, het kan ook zeer prettig zijn in vervelende situaties.

Wat zijn de verschillende uitvoeringen?

Dashcams zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo heb je de 'enkele camera' voor het het vastleggen van wat er voor je gebeurt, maar er zijn ook dual cams. Daarmee leg je zowel beelden voor en achter je voertuig vast. Daarnaast is er nog keuze uit beeldkwaliteit (HD, full HD, 4K), met GPS, met wifi (voor bediening via een app) en wel of geen fotofunctie. Blackvue is de enige met 4K dashcams.

Kenmerken van de Blackvue 4K Dashcam

  • 4K video
  • Full HD 1080p achtercamera (2CH-versie)
  • 8 megapixel CMOS-sensor
  • Beeldhoek van 162 graden
  • Voorzien van wifi en GPS

Vragen over dashcams?

Twijfel je welke dashcam het beste bij je past? Neem dan gerust contact met ons op!. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!