Snoots, reflectoren en kleppensets

Voor het sturen van je verlichting gebruik je accessoires als snoots, reflectoren en kleppensets. Zo bepaal je zelf waar het licht naartoe gaat en in welke vorm!

De populairste studio accessoires bij CameraNU.nl!

Over dit productStarterskit met verschillende gels, een grid- en een gelhouder voor Profoto OCF-flitskoppen
Over dit productGeeft nagenoeg schaduwvrij licht, zeer geschikt voor portret- en beautyfotografie en figuurstudies

30 dagen bedenktijd

Over dit productEen Honey Comb grid versmalt de verspreiding van het licht van een lamp
Over dit productSet van drie grids van 10, 20 en 30 graden inclusief houder voor het Profoto OCF-systeem
Over dit productGelkit met houder en pouch, speciaal ontworpen voor de Profoto A1 flitser
Over dit productStandaard reflector met een diameter van 18 centimeter en Bowens S-mount

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 8 van de 325 producten gezien

Studio accessoires kopen?

Wij zijn dé foto- en videospecialist. Dat betekent dat je bij ons alles vindt op het gebied van foto- en video. En zéker op het gebied van studiofotografie. Bij ons vindt je bijna een oneindig assortiment studioaccessoires. Van de allerkleinste hotshoe adapter tot complete railsystemen voor aan het plafond en van zachtroze schapenvachten voor newbornfotografie tot achtergrondpapier in alle kleuren van de regenboog. Jouw studioaccessoires koop je bij dé foto- en videospecialist CameraNU.nl!

Waarom heb je studioaccessoires nodig?

Accessoires zijn onmisbaar in jouw studio. Voor het creëren van de juiste achtergrond vind je bij ons onder meer achtergrondsystemen, -doeken en opvouwbare achtergronden. En ook voor lampstatieven, softboxen, paraplu's, kleppensets en kabels kun je bij ons terecht.

Kenmerken van studio accessoires

Studioaccessoires zijn er in vele soorten en maten. Je gebruikt ze in combinatie met studiohardware zoals studio flitsers en verlichting.

In welke situatie gebruik je een studioaccessoire

Bij het werken in de fotostudio wil je je eigen ideale opstelling bepalen. Voor het inrichting hiervan heb je waarschijnlijk niet genoeg aan alleen een studio flitser of studioverlichting. Met een uitgebreide flitsset kom je al een heel eind, maar als je meer uit je foto's wilt halen, dan heb je accessoires nodig om je doel te bereiken.

Vragen over studioaccessoires?

Bij CameraNU.nl zit je altijd goed voor de aankoop van je studioaccessoires. Twijfel je welke studioaccessoire het beste bij je past? De medewerkers op onze klantenservice denken graag met je mee en helpen je met plezier op weg naar de juiste keuze. Via onze contactpagina neem je contact met ons op!

Waarom CameraNU.nl?