Leica middenformaat

Het Leica S middenformaatsysteem staat voor fantastische beeldkwaliteit en is ontwikkeld voor de veeleisende professionele fotograaf. De grote sensor en het hogere dynamische bereik geven je foto's net dat beetje extra scherpte en mooiere kleurverlopen. De Leica S3 is de nieuwste aanwinst, waarbij geen enkele concessie is gedaan op het gebied van kwaliteit en design.

Leica middenformaatcamera kopen?

Wat is een Leica middenformaat camera?

De nieuwste middenformaat camera van Leica is de Leica S3. De S3 is een fantastische camera voor professionele fotografen met een grote 64 megapixel ProFormat sensor en Cine 4K video. De camera heeft een robuuste body met de typische Leica uitstraling. Kiezen voor een Leica middenformaat camera is kiezen voor superieure beeldkwaliteit.


Vragen? Wij helpen je graag!

Bij CameraNU.nl zit je altijd goed voor de aankoop van een Leica middenformaatcamera. We hebben alle camera's die door Leica op de markt worden gebracht in ons assortiment. Heb je vragen over de Leica S3? Onze klantenservice denkt graag met je mee en helpt je met plezier op weg naar de juiste keuze. Via deze link vind je onze contactpagina!