DJI Mavic Air drones

De DJI Mavic Air drone voldoet aan werkelijk alle verwachtingen als je ultiem vlieggenot en hoogstaande fotografie en video wilt combineren. Deze compacte en lichtgewicht drone levert fantastische beeldkwaliteit. 4K-videobeelden met 30fps in 100Mbps, 1080p met 120fps voor slow motion, HDR, 8GB eigen opslag, gestitchte panorama's van wel 32 megapixels en een vliegtijd van maximaal 21 minuten.

DJI Mavic Air drones bij CameraNU.nl!

Wat zijn DJI Mavic Air drones?

De DJI Mavic Air drone voldoet aan werkelijk alle verwachtingen als je ultiem vlieggenot en hoogstaande fotografie en video wilt combineren. Deze compacte en lichtgewicht drone levert fantastische beeldkwaliteit. 4K-videobeelden met 30fps in 100Mbps, 1080p met 120fps voor slow motion, HDR, 8GB eigen opslag, gestitchte panorama's van wel 32 megapixel en een vliegtijd van maximaal 21 minuten.

Wat zijn de kenmerken van DJI Mavic Air drones?

De Mavic Air is compact, maar opgevouwen stop je hem helemaal makkelijk weg. Opgevouwen is de Air in de lengte en breedte niet veel groter dan een gemiddelde smartphone. Ook de afstandsbediening is opvouwbaar. Video's leg je haarscherp vast in 4K met 30fps met een snelheid van 100Mbps. Dit zorgt ervoor dat je beelden er ongelofelijk gedetailleerd uit komen te zien. Wil je slow motions vastleggen, dan doe je dat in 1080p met 120fps. Natuurlijk zijn je video's enorm stabiel dankzij de 3-assige gimbal.

In welke situatie ga je de DJI Mavic Air drones?

Een drone wordt veelvuldig gebruikt om objecten van bovenaf te kunnen fotograferen en bij het opnemen van videobeelden vanuit de lucht. Wil je dus creatieve opnames maken of de natuur vanuit een andere hoek bekijken, dan is een drone zeker de moeite waard om te proberen. Ook als aanvullende beelden bij het opnemen van professionele video’s zijn luchtopnames zeer geschikt.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van DJI Mavic Air drone?

Wanneer je gekozen hebt voor een DJI Mavic Air drone let dan op de volgende punten:

  • Wat is het hoofddoel ervan om de drone te kopen?
  • Wees op de hoogte van de wettelijke bepalingen
  • Hoe vaak ga je het gebruiken?
  • Wat vind je zelf belangrijk voor een drone?
  • Welke kwaliteit zoek je?
  • Welke prijs heb je er voor over?