DJI Mavic Pro drones

De DJI Mavic Pro is een kleine en krachtige drone boordevol functionaliteit die voorheen alleen in de grotere quadcopters te vinden was. De Mavic Pro is compact, zeer wendbaar en legt beelden vast in hoge resolutie. De DJI Mavic Pro Platinum is voorzien van een geavanceerd vluchtcontrolesysteem dat gebruikmaakt van een groot aantal sensoren, waaronder een grondgerichte camera, echografie, GPS, twee redundante IMU-eenheden en nog veel meer. Door deze sensoren weet de Pro Platinum drone precies waar hij vliegt in een ruimte en voorkomt daardoor zelfs botsingen.

DJI Mavic Pro drones bij CameraNU.nl!

Wat zijn DJI Mavic Pro drones?

De DJI Mavic Pro is een kleine maar krachtige drone boordevol functionaliteit die voorheen alleen in de grotere quadcopters te vinden was. De Mavic Pro is compact, zeer wendbaar en legt beelden vast in hoge resolutie. De DJI Mavic Pro is voorzien van een geavanceerd vluchtcontrolesysteem dat gebruikmaakt van een groot aantal sensoren, waaronder een grondgerichte camera, echografie, GPS, twee redundante IMU-eenheden en nog veel meer. Door deze sensoren weet de Pro Platinum drone precies waar hij vliegt in een ruimte en kan daardoor zelfs botsingen voorkomen.

Wat zijn de kenmerken van DJI Mavic Pro drones?

De Mavic Pro maakt opnames in 4K-resolutie van 4096 x 2160 pixels en 30 beelden per seconde. Full HD 1080p opnames maakt hij zelfs met 96 beelden per seconde, zodat je ongelooflijke slow motion video's maakt. Je kunt met de drone selfies maken door middel van gebaren. Zet de Mavic in Gesture modus, leg de controller weg en stop je smartphone in je broekzak of jas en ga voor de drone staan. De Mavic herkent je automatisch. Hef je armen en zwaai om de drone je te laten volgen en als je klaar bent voor de foto, maak je een doos vorm met jouw vingers.

In welke situatie ga je de DJI Mavic Pro gebruiken?

Een drone wordt veelvuldig gebruikt om objecten van bovenaf te kunnen fotograferen en bij het opnemen van videobeelden vanuit de lucht. Wil je dus creatieve opnames maken of de natuur vanuit een andere hoek bekijken, dan is een drone zeker de moeite waard om te proberen. Ook als aanvullende beelden bij het opnemen van professionele video’s zijn luchtopnames zeer geschikt.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van DJI Mavic Pro drone?

Wanneer je gekozen hebt voor een DJI Mavic Pro drone let dan op de volgende punten:

  • Wat is het hoofddoel ervan om de drone te kopen?
  • Wees op de hoogte van de wettelijke bepalingen
  • Hoe vaak ga je het gebruiken?
  • Wat vind je zelf belangrijk voor een drone?
  • Welke kwaliteit zoek je?
  • Welke prijs heb je er voor over?