CameraNU Logo
Polar Pro filters
Polar Pro filters

PolarPro filters

Filters zijn essentieel gereedschap voor de foto- en videograaf die optimale licht- en kleurcompositie nastreeft. PolarPro biedt een uitgebreid assortiment aan filters van de hoogste kwaliteit voor zowel spiegelreflex- en systeemcamera's als drones en action cam's van DJI en GoPro. Jeff Overall richtte in 2011 PolarPro op uit frustratie over het gebrek aan goede en betaalbare GoPro filters. Het merk is sindsdien uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van filters met superieure duurzaamheid en optische helderheid.

Handig: Advies over filters | Welk filter moet ik kopen? | Wat is een grijsfilter? | Wat is een polarisatiefilter? | Filters onderhouden en schoonmaken

Links zonder filter. Rechts met PolarPro QuartzLine ND1000 filter. Bekijk de PolarPro grijsfilters.

Links zonder filter. Rechts met PolarPro QuartzLine polarisatiefilter. Bekijk de PolarPro polarisatiefilters.


De populairste PolarPro filters bij CameraNU.nl

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Je hebt 12 van de 81 producten gezien

PolarPro filter kopen?

Geef je foto's kleur met een PolarPro QuartzLine filter

De QuartzLine-serie is een filterlijn voor spiegelreflex- en systeemcamera's van een uitermate hoge kwaliteit. De filters zijn gemaakt van 99.9% puur kwartsglas, voorzien van een 16-laagse multicoating en omlijst met een robuuste messing vatting. Het QuartzLine filterglas beschikt over een zeer lage brekingsindex van 1.46, waardoor het licht heel recht op de sensor valt. Het kwartsglas zorgt voor een stuk lagere oppervlakreflectie en een veel hogere temperatuurbestendigheid. De 16-laagse multicoating biedt optimale kras-, water- en vetbestendigheid en voorkomt reflecties en kleurzweem.

Maak prachtige video's met PolarPro dronefilters

Met de PolarPro Cinema Series filtersets schiet je de meest fantastische beelden vanaf je DJI drone. Bij CameraNU.nl heb je de keuze uit verschillende packs bestaande uit een mix van grijs-, polarisatie- en ND/polarisatie combinatiefilters. Video's genomen met een PolarPro dronefilter beschikken over een mooie kleurverzadiging en perfect belichte beelden.

Wanneer gebruik je welk PolarPro filter?

Er zijn verschillende situaties waarin je een PolarPro filter wilt gebruiken. Denk hierbij aan het bewegende water van een rivier fotograferen of het wegnemen van lichtreflecties of spiegelingen in ramen of autoruiten. Met een UV-filter verminder je het nadelige effect van een groot aandeel UV in het aanwezige licht. Een UV-filter gebruik je dus in de bergen, op het water en uitgestrekte vlakten. Met een polarisatiefilter ga je lichtreflecties of spiegelingen tegen en ontstaan er verzadigde kleuren. Grijsfilters, ook wel bekend als ND-filters, houden licht tegen en ondersteunen je bij het gebruik van lange sluitertijden of in situaties met veel licht. De unieke ND/polarisatie combinatiefilters van PolarPro combineren de kenmerken van een grijsfilter en een polarisatiefilter in één filter. De kleurfilters voor GoPro action cam's voeren kleurcorrecties onder water uit waardoor je prachtige onderwatervideo's met levendige en natuurlijke kleuren maakt.