City Foto verder als winkel van Cameranu

Na jarenlange samenwerking met Cameranu gaat City Foto in Eindhoven vanaf dinsdag 16 maart verder als winkel van Cameranu. Door samen te werken kon City Foto zijn service uitbreiden en een groter assortiment bieden aan klanten uit voornamelijk Zuid-Nederland en België. Nu is het tijd voor de volgende stap: de overgang naar een volledige Cameranu-vestiging.

Als klant van City Foto profiteer je voortaan nog meer van de extra service die Cameranu biedt: een klantenservice met ruime openingstijden, een nog groter assortiment, next day-delivery bij bestellingen tot 23.59 uur en 5 jaar garantie. De naam verandert, maar de vertrouwde gezichten in de winkel blijven. De fotoservice blijft gewoon dezelfde mogelijkheden bieden, precies zoals klanten van City Foto dat gewend zijn.

Je wordt vanaf zondag 14 maart op de website van City Foto doorverwezen naar de website van Cameranu. Maandag 15 maart is de winkel aan de Stratumsedijk 3 gesloten om achter de schermen de overgang naar Cameranu te voltooien. Dinsdag 16 maart gaat Cameranu Eindhoven om 9.00 uur open en staan alle vertrouwde gezichten weer voor je klaar.

Professioneel advies op maat
De fotospecialist is al jaren een begrip in Eindhoven en omstreken. City Foto bestaat al meer dan 85 jaar en staat bekend om de uitstekende service. Het team van 10 ervaren specialisten staat altijd klaar met goed en eerlijk advies op maat. Allen zijn al jarenlang het gezicht van de winkel en zijn een waarborg dat de fotowinkel een goed en eerlijk advies geeft. De winkel is daardoor al jaren een begrip in Brabant. Iedere dag is voor het team een uitdaging om de hoge verwachtingen van de klanten waar te maken. In 2017 ging Cameranu al een samenwerking aan met City Foto. Door deze samenwerking kon je als klant bijvoorbeeld al je bestelling in de winkel afhalen.

Klant nog beter bediend
Cameranu is ervan overtuigd dat je als speciaalzaak met een fysieke winkel juist een toegevoegde waarde hebt. Ricardo van den Burg namens Cameranu: ,,We onderscheiden ons door het persoonlijke contact met klanten maar ook door een plek te zijn waar klanten onderling contact hebben, ervaringen uitwisselen en tips geven. We willen klanten met elkaar verbinden via ons platform en onze fysieke winkels. Hierdoor gaan mensen nog enthousiaster bezig met het maken van beelden.’’ De service van Cameranu wordt veel beter toegankelijk voor mensen uit de regio Eindhoven.

Cameranu winkels
Sinds 2017 is Cameranu bezig om zijn bestaande winkels te vernieuwen naar een winkel met een volledige Cameranu-uitstraling. Zo is in 2019 de winkel in Apeldoorn verbouwd en gaat de winkel in Eindhoven ook verder als een Cameranu-vestiging, uiteraard met de vertrouwde gezichten in deze winkel. Cameranu, gestart op Urk, opende tevens in 2019 een winkel in Amsterdam, in 2020 een winkel in Groningen en per 1 juni een winkel in Rotterdam.

Over Cameranu
Cameranu won afgelopen jaar de Shopping Award in de categorie Elektronica & Telecom. Eerder werd Cameranu door de Consumentenbond verkozen tot de beste fotowinkel van Nederland. Met een 9.2 loopt Cameranu echt voorop als het gaat om klanttevredenheid over de klantenservice, retourprocedure, beloofde levertijd en het prijsniveau. Een bezoek aan een winkel en de website van Cameranu moet klanten inspireren, uitdagen en enthousiast maken om zelf aan de slag te gaan. Via workshops, lezingen en alle online kanalen stellen we als kennisplatform op een laagdrempelige manier iedereen in staat om nog mooiere beelden te maken.

Meer over Cameranu Eindhoven: www.cameranu.nl/nl/eindhoven

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.