Productreviews

Drie nieuwe Canon camera's geïntroduceerd

Jelle Kaptijn 3 jaar geleden

Het is altijd weer spannend als er nieuwe camera's van een bekend merk zitten aan te komen. Op de rumour-websites gingen al de nodige verhalen rond, maar vandaag mogen we eindelijk officieel de EOS 77D, de EOS 800D en de EOS M6 systeemcamera aankondigen. Lees hier meer over deze gave camera's en uiteraard vind je op onze website alle details op het gebied van specificaties en afbeeldingen.

De Canon EOS M6

Deze Canon systeemcamera is de meest handzame EOS ooit en daarom ideaal voor bijvoorbeeld reisfotografie en vloggen. De grote 24.2 megapixel sensor met Dual Pixel CMOS autofocus levert uitmuntende beelden, zelfs bij weinig licht of hoog contrast. Bovendien is de bediening van het menu dankzij het grote 3 inch kantelbare touchscreen zeer eenvoudig. De Canon EOS M6 levert met recht spiegelreflexkwaliteit in een uiterst compact formaat. De camera beschikt over een uiterst snelle DIGIC 7 beeldprocessor die het mogelijk maakt om tot 26 foto's in JPEG-formaat met een snelheid van negen beelden per seconde achter elkaar te maken. Ook filmen in full HD-beeldkwaliteit met 60 beelden per seconde behoort tot de mogelijkheden.

Canon EOS M6

Canon EOS 77D

De nieuwe Canon spiegelreflexcamera is compact en voorzien van handmatige functies en tal van automatische opnamemodi én creatieve opties zoals filters. Door de vele instelmogelijkheden, de snelle automatische scherpstelling en het feit dat de camera niet alleen een optische zoeker maar ook een kantelbaar touchscreen heeft, is de Canon EOS 77D voor van alles in te zetten. Van snelle sporten fotograferen in de felle zon, tot het maken van selfies in je huis of het filmen van een tutorial in full HD-kwaliteit! De 24.2 megapixel sensor van de 77D is zeer lichtgevoelig en de ISO-waarde is instelbaar van ISO 100 tot ISO 25.600. Door de toevoeging van wifi, NFC en bluetooth kun je de camera op afstand bedienen en is het eenvoudiger dan ooit om opnames of video's te delen vanaf een smartapparaat.

Canon EOS 800D

Gebruiksgemak staat voorop bij deze Canon spiegelreflex, uiteraard zonder te sleutelen aan de kwaliteit van het resultaat. Dankzij de geavanceerde technologie van Canon heb je een spiegelreflexcamera in handen waarmee je op eenvoudige wijze foto's en video's maakt waar je trots op bent. De Canon EOS 800D presteert bovendien uitstekend bij weinig licht en bij het opnemen van video's. De full HD-video's met 60 beelden per seconde zien er zowel online als op televisie indrukwekkend uit! Zelfs snelle bewegingen worden scherp vastgelegd.

Canon EF-S 18-55mm f/4.0-5.6 IS STM

Canon blijft niet stilstaan in de ontwikkeling van nieuwe fotoapparatuur, zelfs niet als het gaat om standaard objectieven zoals deze 18-55mm. Het is een typische kit-lens die geschikt is in uiteenlopende situaties voor eigenlijk iedere Canon spiegelreflexcamera met APS-C formaat sensor. Denk aan landschapsfotografie, portretfotografie of gewoon fotograferen terwijl je op reis bent. Een 18-55mm mag eigenlijk niet ontbreken en de Canon EF-S 18-55mm f/4.0-5.6 IS STM is lichter en compacter dan ooit.

Alle nieuwe Canon producten van 15 februari

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.