Gratis lezing Evely Duis over Broken - Empty - Fixed
Gratis lezing Evely Duis over Broken - Empty - Fixed

Evely Duis vertelt je alles over "Emoties in beeld"

Fotografie is dé passie van Evely Duis. In 2014 is ze afgestudeerd aan het Sintlucas met de richting fotografie. Hier heeft ze dan ook de verschillende takken van de fotografie leren kennen. In september 2014 is Evely begonnen aan een tweede fotografie-opleiding; de professionele bacheloropleiding fotografie aan campus Narafi in Brussel. In 2017 is ze afgestudeerd. Naast het volgen van deze studie richtte ze in 2015 haar eigen fotografiebedrijf op. Sinds de zomer van 2017 is ze dan ook volledig aan het werk als zelfstandig freelance fotograaf. Daarbij richt ze zich voornamelijk op mode-, reclame- en portretfotografie.

Evely zelf over deze lezing

Tijdens de lezing behandelt Evely een vrij werk project. In dit project komt het technische aspect naar voren maar ook het inhoudelijke. Het project gaat over een verwerkingsproces. Dit proces wordt stap voor stap doorgelopen. Met de lezing laat ze zien hoe je emoties omzet in beelden en hoe je daardoor een foto eigen maakt. De uiteindelijke bedoeling van deze lezing is om mensen te inspireren om meer uit hun werk te willen halen. In welke vorm van fotografie dan ook. Grijp nu je kans en schrijf je in!

Gratis, maar wel graag aanmelden

De lezing vindt plaats op 2 februari 2019 in de bioscoopzaal van onze winkel op Urk en duurt van 10:00 uur tot 12:00 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Je meldt je aan via het formulier op deze pagina.

Naar het aanmeldformulier

Ook te volgen en terug te kijken op YouTube

Volg deze lezing via de livestream op ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons Youtubekanaal en je krijgt automatisch een melding als we beginnen!. En als de lezing is afgelopen komt deze stream ook als video beschikbaar op ons kanaal.

Waarom dan nog echt naar de lezing gaan?

Zelf aanwezig zijn heeft nu eenmaal veel voordelen. Zo stel je direct zelf je vragen aan de spreker en heb je veel beter geluid en zicht. De spreker is tijdens de stream namelijk goed verstaanbaar doordat hij een microfoon draagt, maar vragen vanuit de zaal zijn op de stream bewust onverstaanbaar gemaakt.

En vergeet vooral niet dat ook netwerken met aanwezige medefotografen heel leuk kan zijn. Gezien het onderwerp van een lezing is de kans namelijk zeer groot dat je tussen gelijkgestemden zit.


Naar ons YouTube-kanaal

Aanmelden

Zopim
Heb je een vraag?