CameraNU Logo

Studio hardware van Falcon Eyes

Studiolampen

Met de studiolampen van Falcon eyes belicht jij jouw onderwerp zoals jij dat wilt. Door de flexibiliteit van de Falcon Eyes studiolampen pas je de belichting eenvoudig aan. Dit bespaart heel tijd in de nabewerking.

Studiolamp sets

Met de studiolamp sets van Falcon Eyes heb jij meteen een complete set om aan de slag te gaan. De sets zijn zo samengesteld dat alle producten erin op elkaar zijn afgesteld. Zo kan jij meteen aan de slag met je shoot.

Portable lampen

Wil je nou niet beperkt zijn tot het fotograferen in je studio, kies dan voor een portable lamp van Falcon Eyes. Omdat deze compact zijn en licht van gewicht kan je ze eenvoudig meenemen met een shoot op locatie. Dus ook buiten je studio heb jij controle over het licht.

Videolampen

Ook voor video heeft Falcon Eyes geschikte lampen. Door gebruik te maken van continu verlichting ben jij er zeker van dat je tijdens het verloop van de video hetzelfde licht op de set tot je beschikking hebt.

Reservelampen

Om de kwaliteit van het licht te waarborgen heeft Falcon Eyes verschillende reservelampen. Dus als de lamp van je studiolamp aan het eind van zijn latijn is kan je deze vervangen door een van dezelfde kwaliteit.

Zenders en ontvangers

Om je studiolampen op het juiste moment af te laten gaan gebruik je de zenders en ontvangers van Falcon Eyes. De zenders en ontvanger zijn eenvoudig te bedienen en zijn zeer betrouwbaar. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan met een shoot.

Effect machines

Zorg voor extra speelse effecten met de effect machines van Falcon Eyes. Gebruik bijvoorbeeld een rookmachine voor een mysterieus effect of een bellenblaas machine voor een vrolijk en speels effect.

Controller units

Om je lampen, eventueel op afstand, aan te sturen gebruik je de controller units van Falcon Eyes. Stel je lampen in op de stand die het meest geschikt is voor jouw shoot. En dat kan in sommige gevallen zelfs draadloos.