Mastering the Model Shoot
Mastering the Model Shoot

Live model shoot met Frank Doorhof en Sony

Een model fotograferen is niet moeilijk, maar hoe zorg je ervoor dat je foto’s opvallen? Hoe kun je met 1 flitser echt onderscheidende foto’s maken? Welke lens gebruik je en waarom? Welke modifier is het meest divers voor modelfotografie? Dit en veel meer zie je tijdens een interactieve live shoot van Sony-ambassadeur Frank Doorhof.

Wat ga je doen?

Tijdens de live shoot laat Frank Doorhof je zien hoe je het licht opzet en hoe je het model aanstuurt voor mooie, expressieve platen. En natuurlijk hoe hij de foto maakt. Je ziet alle foto’s gelijk op een groot scherm, want Frank schiet direct naar de laptop. Ook vertelt hij waarom hij met Sony werkt en wat de voordelen daarvan zijn. Natuurlijk kun je de hele tijd vragen stellen over alles wat met modelfotografie en Sony te maken heeft. In het laatste half uur kun je de Sony camera’s uitproberen met flitser en model.

Programma

De workshop vindt plaats op 22 december 2018 in de bioscoopzaal van onze winkel op Urk. Je kunt kiezen uit het bijwonen van de ochtend- of middagsessie. Het programma ziet er als volgt uit:

Ochtendsessie

  • 10:00 - 12:00 uur: Live shoot met Frank Doorhof

  • 12:00 - 12:30 uur: Vragen

Midddagsessie

  • 13:30 - 15:30 uur: Live shoot met Frank Doorhof

  • 15:30 - 16:00 uur: Vragen

Gratis, maar wel graag aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Je kunt je aanmelden via het formulier op deze pagina. Naar het aanmeldformulier

Over Frank Doorhof

Frank Doorhof is specialist in licht en modelfotografie en heeft diverse boeken en dvd's over deze onderwerpen op zijn naam staan. Hij is lid van het Kelby instructors Dreamteam en veelgevraagd spreker op beurzen en evenementen. Zijn eigen YouTube-kanaal staat vol gratis content over fotografie. Hij geeft wekelijks workshops in zijn studio in Emmeloord met wisselende thema’s, maar ook op bijzondere locaties zoals kastelen en musea.

Fotograaf Frank Doorhof laat je in dit boek de gehele workflow zien rondom modelfotografie

In dit baanbrekende boek vind je alles wat je moet weten voor het maken van een geslaagde fotoshoot

Aanmelden

Zopim
Heb je een vraag?