IJsbeeldenfestival Zwolle
IJsbeeldenfestival Zwolle

IJsbeelden Festival Nederland

De komende wintermaanden geniet je in Zwolle weer van ijzige taferelen tijdens het grootste winterevenement van Nederland. Van zaterdag 15 december 2018 tot en met zondag 3 maart 2019 is er weer het IJsbeelden Festival. De locatie is dit jaar op het terrein van de IJsselhallen in Zwolle. Het thema is “Wereldberoemde verhalen”. Romeo en Julia, de drie musketiers, Robin Hood, Animal Farm, Alice in wonderland en nog veel meer verhalen worden ijskoud tot leven gewekt tijdens deze editie van het Nederlands IJsbeelden Festival.

Met korting naar het IJsbeeldenfestival?

CameraNU.nl is trotse sponsor van het IJsbeeldenfestival. Wil jij met korting naar het IJsbeeldenfestival? Gebruik dan de code CAM2019 tijdens het bestellen van je kaarten en profiteer. Je betaalt nu geen €16,50 maar slechts €8,25 per kaartje.

Bestel kaarten

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar extra-groot uit. Sneeuwbeelden tot wel 6 meter hoog, gemaakt van 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw door de beste ijskunstenaars van de wereld. Ruim 1.200m² wintervertier voor de hele familie op nog geen 5 minuten lopen van het Centraal Station en 7 minuten lopen vanaf de binnenstad.

IJsbeelden fotowedstrijd

IJsbeeldenfestival fotowedstrijd

Ook dit jaar houdt CameraNU.nl een fotowedstrijd. Maak tijdens je bezoek aan het IJsbeeldenfestival Zwolle foto's van de ijsbeelden. Zet je mooiste foto('s) op Instagram of Facebook voorzien van de hashtag #ijsbeeldenfestival2019 en wie weet win jij wel!

De eerste prijs is een Sony A7 systeemcamera met 28-70 lens, de tweede prijs een Sony HX400V bridgecamera en de derde prijs is een Sony WX500 compact camera. De winnaars worden uiterlijk woensdag 6 maart 2019 bekendgemaakt.

IJsbeeldenworkshops

Workshops tijdens het IJsbeeldenfestival

Om jouw fotografie een boost te geven organiseert het IJsbeeldenfestival in samenwerking met CameraNU.nl twee unieke fotografieworkshops. Of je nu een beginnende fotograaf bent of al jaren ervaring hebt, in deze workshops komt iedereen aan zijn trekken.

Professioneel evenement/portretfotograaf Klaas-Jelmer Sixma is al jaren huisfotograaf van het ijsbeeldenfestival en leert jou alle tips en tricks over hoe de kracht van kou tot leven komt in fotografie!

Bekijk workshops

CameraNU blogs

IJskoude blogs

CameraNU.nl probeert jou altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Niet alleen door de producten die wij aanbieden, maar ook door blogs op te stellen met handige tips en trucs.

Met het blog "Tips voor het fotograferen van ijsbeelden" kun je jezelf alvast voorbereiden op de Workshop IJsbeelden fotograferen. Heb je na het IJsbeeldenfestival de smaak te pakken van het fotograferen in de kou, klik dan op de knop hieronder voor meer blogs.

Meer koude blogs

Meer informatie

Voor meer informatie over het IJsbeeldenfestival kun je terecht op de officiële website. Hier bestel je ook direct tickets.