Lezing Alexander Koenders over macrofotografie

Macrofotografie is voor velen een aanvulling op bestaande disciplines. Een vorm van fotografie die volgens menigeen vooral in de “stille tijd” gebezigd wordt. De stille tijd slaat dan meestal op de maanden juli en augustus wanneer de vogels aan het ruien zijn en weinig tot niet zichtbaar. Toch doen wij onszelf hiermee tekort. Macrofotografie kan namelijk altijd en overal.

Ben je benieuwd wat Alexander Koenders heeft te vertellen en te laten zien, kom dan zeker op 6 oktober 2018 om 09:15 uur naar deze gratis lezing in de winkel van CameraNU.nl op Urk. Opgeven doe je via het formulier onderaan de pagina, maar wees er rap bij want vol is vol!

Aanmelden

Waar gaat deze lezing over?

Tijdens deze lezing nemen wij je mee aan de hand van beelden en voorbeelden. We gaan wat dieper in op de term macrofotografie en wat dit precies wil zeggen. We geven antwoord op de vraag of macrofotografie altijd met een macrolens moet en welke hulpmiddelen je helpen om een foto mooier te maken. Kortom, welkom in de wereld van de macrofotografie!

Voor wie is deze lezing?

Voor iedereen die wil leren om alledaagse voorwerpen zodanig vast te leggen dat je heel bijzondere foto's krijgt. Omdat je zo dichtbij fotografeert zie je dingen ineens in een heel ander perspectief. Heb je zin om ook de wonderlijke wereld van macrofotografie te ontdekken? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina.

Over Alexander Koenders

Alexander Koenders is als ondernemer betrokken bij uiteenlopende milieugerelateerde vraagstukken. Zijn liefde voor de natuur ligt hieraan ten grondslag. Vrijwel alle hobby’s (en uiteindelijk zijn werk) staan dan ook in het teken van de natuur.

De wens om de mooie momenten uit de natuur te willen delen, groot en klein, heeft Alexander al op vroege leeftijd doen besluiten om zich op deze specifieke tak van de fotografie te richten. Al snel werd de eerste Olympus camera gekocht. Deze combinatie van natuur en fotografie heeft de foto's van Alexander hun typerende gestoken scherpte en de natuurgetrouwe weergave van kleuren meegegeven.

Waar en wanneer

Deze inspirerende en bovendien gratis lezing vindt plaats op 6 oktober 2018 van 09:15 tot 11:15 uur. Hij zal worden gehouden in de bioscoop van onze winkel op Urk. In deze zaal is redelijk wat plaats, maar wij raden aan om je op tijd aan te melden zodat je zeker weet dat je erbij kunt zijn.

Ook te volgen en terug te kijken op YouTube

Volg deze lezing via de livestream op ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons Youtubekanaal en je krijgt automatisch een melding als we beginnen!. En als de lezing is afgelopen komt deze stream ook als video beschikbaar op ons kanaal.

Waarom dan nog echt naar de lezing gaan?

Zelf aanwezig zijn heeft nu eenmaal veel voordelen. Zo stel je direct zelf je vragen aan de spreker en heb je veel beter geluid en zicht. De spreker is tijdens de stream namelijk goed verstaanbaar doordat hij een microfoon draagt, maar vragen vanuit de zaal zijn op de stream bewust onverstaanbaar gemaakt.

En vergeet vooral niet dat ook netwerken met aanwezige medefotografen heel leuk kan zijn. Gezien het onderwerp van een lezing is de kans namelijk zeer groot dat je tussen gelijkgestemden zit.

Naar ons YouTube-kanaal

Aanmelden

Zopim
Heb je een vraag?