Leica X

Hieronder vindt u een overzicht van alle huidige Leica X camera's. Van alle fotografiemerken is het Duitse merk Leica één van de langst bestaande. Leica maakt met behulp van meer dan een eeuw ervaring prachtige camera's, waaronder de wonderschone X-serie compact camera's. Afgeleid van de M topmodellen is een Leica X een compact camera met een combinatie van een grote APS-C sensor en een vast zoomobjectief van hoge kwaliteit. Ondanks het prachtige uiterlijk is een Leica X een sobere camera waarmee onopvallend kan worden gefotografeerd. Denk bijvoorbeeld aan straatfotografie!

Sorteer  producten

16.2 megapixel - 3.0" LCD display - full HD-video - ISO tot 12.500 - SD-, SDHC en SDXC-geheugen - BP-DC8 accu

16.1 megapixel - APS-C sensor - 3.0" LCD display - full HD-video - ISO tot 12.500 - SD-, SDHC- en SDXC-geheugen - BP-DC8 accu

Een Leica X compact camera kopen

Bij CameraNU.nl zit u altijd goed voor de aankoop van een Leica X compact camera. Twijfelt u welke Leica X het best bij u past? De medewerkers op onze klantenservice denken graag met u mee en helpen u met plezier op weg naar de juiste keuze. Via onze contactpagina kunt u contact met ons opnemen!

Zopim
Heeft u een vraag?