De sportieveling

Lowepro Freeline BP 350 AW rugzak actieve vakantieset

In deze vakantieset

De Lowepro Freeline BP 350 AW rugtas is een goede basis voor de sportieve fotograaf. Deze rugtas zonder poespas heeft alle ruimte voor je apparatuur en je hebt toegang vanaf meerdere zijden. De vakverdelers zijn gevoerd en naar wens in te delen. Je kunt zelfs een drone in deze tas meenemen en er zijn statieflussen aan de voorkant aanwezig! De Joby Gorillapod 500 Action is een flexibel statief waar je een compacte camera, zoals je action cam op kunt zetten. De poten kun je stabiel op een ongelijke ondergrond positioneren ook kun je het statief om een buis, flinke tak of een hek buigen.

Bij deze set zitten ook de Lume Cube Single Cube en de FeiyuTech G6 Plus Waterproof Gimbal. De Lume Cube is klein, maar het licht dat er uit komt is verrassend fel en dat is handig voor opnames in de schemering De FeiyuTech G6 Plus gimbal is spatwaterdicht en geschikt voor systeemcamera's, action cam's en smartphones. Tijdens het filmen worden alle ongewenste bewegingen gestabiliseerd, zodat je een soepel en rustig beeld hebt. Het bedienen van de gimbal gaat deels via een handige app.

Bekijk de set

“Ik wil alles zo goed mogelijk vastleggen ter herinnering, om mijn vooruitgang te zien en voor mijn volgers!”

Over Kelvin

Niets is Kelvin te gek: sport is alles voor hem. Hij is 21 jaar oud en is actief met fitness, wakeboarden, skaten, motorcross en skydiven. Kelvin komt uit Rotterdam en volgt de opleiding Calo in Zwolle. Hij vindt het leuk om alles vast te leggen voor later en om de ontwikkeling van zijn skills terug te zien. Kelvin heeft een social media account met een hard groeiend aantal volgers en daarom doet hij zijn best om zijn foto's en video's naar een steeds hoger niveau te tillen.

IN DEZE VAKANTIE SET

Bekijk ook

De backpacker vakantieset

De backpacker

Deze vakantie set met een stevige heuptas en accessoires voor je smartphone is een aanvulling voor jou als backpacker!

> Lees verder

De wandelaar vakantieset

De wandelaar

Tijdens het wandelen wil je geen last krijgen van je schouders, maar je wilt toch alles in handbereik hebben. Bekijk deze set!

> Lees verder