De backpacker

Lowepro M-Trekker HP 120 heuptas backpacker vakantieset

In deze vakantieset

Wanneer je aan het backpacken bent is de Lowepro M-Trekker HP 120 heuptas een uitkomst. Je kunt de meest essentiële dingen bij de hand houden, zoals je portemonnee en ook accessoires voor het fotograferen passen er makkelijk in. De heuptas is naar wens in te delen en je kunt ‘m op meerdere manieren dragen. Doordat de achterzijde een dikke vulling heeft is de heuptas comfortabel.

Selfies of een timelapse maken gaat makkelijk met de Joby GripTight Pro Telepod die tot een lengte van 79 centimeter uitschuifbaar is. Het statief is compact en er wordt een smartphone houder meegeleverd. De Lume Cube AIR is niet alleen handig als extra lichtje bij het maken van foto?s, daarnaast is die prima te gebruiken als ‘hulpje? wanneer je in het donker iets uit je tas wilt pakken. Hij is te bedienen met een app en is zo klein dat je ‘m zelfs in je jaszak kunt bewaren!

Bekijk de set

“Ik heb een tussenjaar genomen om samen met vrienden te backpacken en ik leef met de dag!”

Over Anna

Een tussenjaar nemen om er op uit te trekken en het onbekende tegemoet te gaan met drie vrienden? Dat is precies waar de 19-jarige Anna nu zo van geniet. Ze is geboren in een klein dorpje waar haar ouders een boerderij hebben en ze wilde dolgraag op eigen houtje de wereld ontdekken voordat ze rechten gaat studeren. Heel handig met haar kleine systeemcamera is ze nog niet doordat Anna in haar vrije tijd bijna altijd bezig was met de paarden en het rijden. De meeste foto's maakt ze daarom met een smartphone.

IN DEZE VAKANTIE SET

Bekijk ook

De wandelaar vakantieset

De wandelaar

Tijdens het wandelen wil je geen last krijgen van je schouders, maar je wilt toch alles in handbereik hebben. Bekijk deze set!

> Lees verder

De stedentripper vakantieset

De stedentripper

Ga je binnenkort op stedentrip? De rugzak, het statief en de draagriem in deze set maken het jou makkelijk tijdens de reis!

> Lees verder