De stedentripper

Lowepro M-Trekker BP 150 rugzak stedentrip vakantieset

In deze vakantieset

Wanneer je op een stedentrip bent, houd je je vooral bezig met wat je allemaal wilt zien en hoe je daar komt. Je wilt alles bezoeken zonder een zware tas mee te zeulen. De Lowepro M-Trekker BP 150 is een licht compacte rugzak die je makkelijk mee kunt dragen zonder pijn aan je schouders te krijgen. De tas heeft lussen voor je statief, vakken voor accessoires en er is plek voor een camera met meerdere objectieven én een 13” laptop of tablet.

Bij deze set zit ook de Carry Speed FS-Slim Mark IV draagriem. Met deze professionele strap heb je jouw camera altijd binnen handbereik en de band is lekker smal. Het Joby GorillaPod 1K statief met balhoofd werkt makkelijk en heeft flexibele, buigbare poten. Daardoor kun je ‘m echt overal gebruiken. Vastklemmen aan een reling? Dat kan! En het statief neerzetten op een ongelijke ondergrond is geen enkel probleem.

Bekijk de set

“Tijdens een stedentrip wil ik zo veel mogelijk nieuwe dingen zien, proberen en natuurlijk ook proeven!”

Over Fleur

Ze is pas 24, maar de avontuurlijke Fleur heeft al meer dan twaalf stedentrips gemaakt. Fleur werkt als haarstyliste en ze is al van jongs af aan beste vriendinnen met één van haar collega’s. Samen gaan ze meerdere keren per jaar op reis naar een andere stad en haar systeemcamera gaat altijd mee om leuke, gekke en bijzondere momenten voor altijd vast te leggen. Eén van de leukste herinneringen is sowieso blijvend: in Dublin heeft ze op haar verjaardag spontaan een tatoeage laten zetten.

IN DEZE VAKANTIE SET

Bekijk ook

De backpacker vakantieset

De backpacker

Deze vakantie set met een stevige heuptas en accessoires voor je smartphone is een aanvulling voor jou als backpacker!

> Lees verder

De actieveling vakantieset

De sportieveling

Met deze complete vakantieset wordt het vastleggen van jouw sportieve en actieve avonturen zeker een groot succes!

> Lees verder