De wandelaar

Lowepro Flipside Trek BP 350 AW wandel vakantieset

In deze vakantieset

Tijdens jouw wandelvakantie heb je alles binnen handbereik met de Lowepro Flipside Trek BP 350 AW. De rugtas heeft veel opbergruimte en zit comfortabel door de stevige draagbanden, daarnaast heeft de tas een heupband voor extra ondersteuning. Het carbon fiber statief van Leofoto is voorzien van een stevig balhoofd en je draagt ‘m zorgeloos mee aan de zijkant van de tas.

Ook de H&Y Filter Startkit met een magnetisch frame zit in deze set om tussendoor perfecte landschapsfoto?s te maken. In de schemering kun je met de Steiner Safari Ultra Sharp 10x26 verrekijker wilde dieren observeren die je pad kruisen. En met de geïntegreerde regenhoes van de Lowepro tas en de twee Op/Tech regenhoezen voor je apparatuur, ben je overal op voorbereid!

Bekijk de set

“Ik heb een onrustige baan en door de rust op te zoeken in de natuur, kan ik weer helemaal opladen.”

Over Adam

Jaarlijks trekt de 43-jarige Adam er op uit voor een wandelvakantie met zijn beste vriend of jongere broer. Hij heeft een drukke baan in de telecommunicatie waarbij hij altijd 'aan' moet staan, maar van nature is hij een rustige man die graag klaarstaat voor anderen. Adam vindt het heerlijk om af en toe ‘offline’ te gaan en nieuwe gebieden te verkennen. Tijdens rustmomenten kan hij intens van het uitzicht genieten. Dat is ook het moment waarop hij zijn camera erbij pakt. In de woonkamer is zijn muur gevuld met foto’s die hij zelf gemaakt heeft op vakantie.

IN DEZE VAKANTIE SET

Bekijk ook

De stedentripper vakantieset

De stedentripper

Ga je binnenkort op stedentrip? De rugzak, het statief en de draagriem in deze set maken het jou makkelijk tijdens de reis!

> Lees verder

De actieveling vakantieset

De sportieveling

Met deze complete vakantieset wordt het vastleggen van jouw sportieve en actieve avonturen zeker een groot succes!

> Lees verder