Lezing Mike Muizebelt - Natuurfotografie op het Afrikaanse contintent
Lezing Mike Muizebelt - Natuurfotografie op het Afrikaanse contintent

Mike Muizebelt vertelt over natuurfotografie op het Afrikaanse continent

Het kunnen presenteren van een portfolio dat de veelzijdigheid van de natuur in al zijn facetten laat zien, is iets wat je vakantie in Afrika echt onvergetelijk maakt. Tijdens een gratis lezing bij CameraNU.nl op 16 februari 2019 deelt Mike Muizebelt zijn kennis hierover aan de hand van een presentatie die inzicht geeft over zijn werkwijze. Natuurlijk is een groot deel van Mikes tips niet Afrika-gebonden, dus ook als je meer over reisfotografie wilt weten, is deze lezing een absolute aanrader!

Mike Muizebelt is full-time professioneel natuurfotograaf. Hij geniet vooral van reisfotografie op het Afrikaanse continent, maar ook zijn eigen achtertuin - de kust van Zuid-Holland - is vaak het onderwerp van zijn foto's. Mike Muizebelt ziet zichzelf als een echte natuur-paparazzi en geniet van de spanning die natuurfotografie oplevert. Het overgeleverd zijn aan elementen die je niet kunt sturen, maakt het verrassend en vernieuwend. Mikes creatieve kijk op zijn onderwerpen en gebruik van de laatste technische mogelijkheden zorgen voor bijzondere series en portfolio's. Tijdens de lezing geeft Mike voorbeelden over het gebruik van Pentax apparatuur in natuurfotografie en zal hij zijn kennis en enthousiasme graag met je delen!

Gratis, maar wel graag aanmelden

De lezing wordt gehouden op zaterdag 16 februari 2019 in de bioscoopzaal van onze winkel op Urk en duurt van 9:30 uur tot 11:30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Je meldt je aan via het formulier op deze pagina.

Naar het aanmeldformulier

Ook te volgen en terug te kijken op YouTube

Volg deze lezing via de livestream op ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons YouTube-kanaal en je krijgt automatisch een melding als we beginnen! En als de lezing is afgelopen komt deze stream ook als video beschikbaar op ons kanaal.

Waarom dan nog echt naar de lezing gaan?

Zelf aanwezig zijn heeft nu eenmaal veel voordelen. Zo stel je direct zelf je vragen aan de spreker en heb je veel beter geluid en zicht. De spreker is tijdens de stream namelijk goed verstaanbaar doordat hij een microfoon draagt, maar vragen vanuit de zaal zijn op de stream bewust onverstaanbaar gemaakt.

En vergeet vooral niet dat ook netwerken met aanwezige medefotografen heel leuk kan zijn. Gezien het onderwerp van een lezing is de kans namelijk zeer groot dat je tussen gelijkgestemden zit.

Naar ons YouTube-kanaal

Aanmeldformulier

Zopim
Heb je een vraag?