Productreviews

Canon introduceert de 470EX-AI flitser en de EOS M50 en 2000D camera's

Jelle Kaptijn 2 jaar geleden

Canon heeft drie nieuwe producten gelanceerd die er voor zorgen dat fotograferen makkelijker en leuker wordt. De 470EX-AI flitser helpt je bij het bepalen van de juiste belichting bij portretten. De Canon EOS M50 systeemcamera is een lekkere compacte camera met handige extra's zoals een OLED viewfinder. En de EOS 2000D spiegelreflexcamera is de perfecte DSLR voor iedereen die zijn of haar smartphone niet goed genoeg meer vindt voor het maken van opnames.

Canon Speedlight 470EX-AI

De Canon 470EX-AI is een krachtige middenklasse reportagefliter waarmee je snel professioneel belichte portretten maakt. Het unieke van deze flitser is de zelfinstellende gemotoriseerde bouncekop. Hiermee ben je altijd verzekerd van een natuurlijke en fraaie belichting met de juiste hoek.

Lees meer over deze flitser...

NIEUW: Canon 470EX-AI, M50 en 2000D - 1

Canon EOS M50 systeemcamera

De Canon EOS M50 systeemcamera heeft een strak design en biedt je alle mogelijkheden en inspiratie voor het vastleggen van al je gedenkwaardige momenten. Geavanceerde technologieën zoals 4K-video, een 24.1 megapixel sensor van DSLR-formaat, wifi, NFC en bluetooth helpen je hierbij. Om je creatieve vaardigheden te verbeteren beschikt de M50 over een Creative Assist-functie waarmee je instellingen doorloopt en ziet hoe deze je opnames beïnvloeden. De hoge resolutie OLED zoeker helpt bij het nauwkeurig bepalen van compositie. Vloggers zullen blij zijn met het 180 graden kantelbare LCD touchscreen met intuïtieve bediening en touch-focus.

Lees meer over deze camera...

Canon EOS 2000D DSLR

Toch maar de overstap maken van het fotograferen met je smartphone naar een camera met meer mogelijkheden? Met de Canon EOS 2000D stap je op een gebruiksvriedelijk manier in de wereld van verwisselbare lenzen. Meer mogelijkheden dan een smartphone, maar niet zoveel meer dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Lees meer over deze camera...

NIEUW: Canon 470EX-AI, M50 en 2000D - 3

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.