CameraNU Logo

Hama onderhoud en cleaning

Voor het reinigen van je camera, objectief en andere onderdelen van je uitrusting heeft Hama diverse onderhoudsproducten ontwikkeld. Die vind je op deze pagina.

Alle Hama onderhoudsproducten bij CameraNU.nl

Wat zijn Hama onderhoudsproducten?

Hama onderhoudsproducten gebruik je om je apparatuur op een veilige en juiste manier te reinigen. Zo voorkom je beschadigingen en is je camera of objectief weer helemaal klaar om in actie te komen.

Kenmerken van Hama schoonmaakproducten?

Hama heeft diverse artikelen om je foto-uitrusting schoon te maken. Een blaasbalg, microfiber doekje, lenspen of een complete set vind je in het assortiment van CameraNU.nl.

In welke situatie ga je de Hama reininigingsproducten gebruiken?

Het is verstandig om regelmatig je camera en objectief op een goede manier te reinigen. Mét de juiste producten. Vette vingerafdrukken verwijder je met een reinigingsdoekje, met een blaasbalg blaas je met lucht stofdeeltjes van je apparatuur. Pas altijd op met zandkorrels, deze kunnen krassen veroorzaken. Heb je vragen over het schoonmaken, neem dan contact op met onze klantenservice!

Waar moet je op letten bij aanschaf van Hama cleaningproducten?

Een reinigingsset is ideaal, omdat je dan meerdere schoonmaakopties hebt. Het is wel belangrijk dat je weet welk product jij juist nodig hebt. Voor gebruik is het goed om te weten hoe je het reinigingsproduct gebruikt.