Door drukte kan de bezorging van je bestelling langer duren. CameraNU.nl is open voor winkelen op afspraak. Meer informatie

Matin M-6399 Regenhoes voor DSLR - image 1
Matin M-6399 Regenhoes voor DSLR - image 2
Matin M-6399 Regenhoes voor DSLR - image 3

Informatie

Matin M-6399 Regenhoes voor DSLR

Kenmerken

  • Waterdicht
  • Geluidsdicht
  • Isolerend
  • Ingebouwde lensbescherming

Reviews (1)

Goed regenhoes voor (natuur)fotografen
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Ik heb deze regenhoes al een paar keer moeten gebruiken bij mijn speurtochten door de natuur. De regenhoes is snel om de body en lens te bevestigen. Ook op een statief levert de hoes geen problemen op. De camera blijft makkelijk bedienbaar door de mouw en het plastic kader aan de achterzijde maakt het mogelijk de achterzijde van de camera te zien en te bedienen. Ook heb je de mogelijkheid om een klepje open te doen waardoor je door de zoeker kan kijken.

De hoes is goed te gebruiken bij fotografen die met meerdere lenzen werken. Je hebt geen last van een te grote hoes om je lens als je met kleinere lenzen wilt werken. Wil je gebruik maken van grotere lenzen dan is de hoes voorzien van een extra hoes voor grotere telelenzen die je simpel om je grotere lens doet.

Door het klittenband aan de onderkant, ter hoogte van de scherpstelring en/of zoomring open te laten kan je ook deze ringen prima te bedienen.
Een handige en zeker niet dure hoes om je camera goed te beschermen tegen de regen, sneeuw of (stuif)zand.
Snel aan te brengen
Extra hoes voor grotere lenzen.
Helder venster voor de achterkant van de camera
Mogelijkheid om de zoeker te blijven gebruiken
Door klitteband goed aan te sluiten.