Productinformatie

Inhoud van de doos

- P-serie filterhouder
- P121S filter (ND8)
- P121M filter (ND4)
- P121L filter (ND2)
- Microvezel doekje
- Afkomstig van Cokin
- Twee jaar garantie

Cokin P Gradual ND Kit H3HO-25 (opvolger H250A)

De Cokin H250A Gradual ND Kit bestaat uit een set van drie grijsverloopfilters om de lichtintensiteit binnen een scène in evenwicht te brengen. Dit geldt vooral in situaties waar u geen totale controle over het licht hebt, zoals in fel contrasterende landschappen. Vaak zal bij hevig zonlicht de lucht gaan uitbijten en de voorgrond te donker worden waardoor details verloren gaan. Het Cokin gradueel grijsfilter heft het verschil in lichtintensiteit op waardoor een evenwichtige belichting verkregen wordt.

Meegeleverde filters

De kit bevat het Cokin 121L filter heeft een zacht verloop en een dichtheid van één stop licht. Het 121M filter heeft hetzelfde geleidelijke verloop als de 121L, maar dan met twee keer de intensiteit. Dit filter vereist twee stops compensatie. En als laatste het 121S filter. Dit filter heeft twee keer de intensiteit van de 121M en het grijs verloopt tot driekwart van het filter. Dit filter vereist drie stops compensatie.

Filterhouder

Om de meegeleverde Cokin P-serie filterhouder op uw objectief te kunnen bevestigen, hebt u een adapterring nodig. Deze wordt niet meegeleverd, maar dient u apart aan te schaffen. Kijk hiervoor onder het tabblad "Accessoires". De P-serie filterhouder is geschikt voor filters met een breedte van 85 millimeter.

Kenmerken van de Cokin P Gradual ND Kit H3HO-25 (opvolger H250A)

- Zeer complete kit met drie filters
- Inclusief Cokin P-serie filterhouder
- Met handig schoonmaakdoekje

Inhoud van de doos

- P-serie filterhouder
- P121S filter (ND8)
- P121M filter (ND4)
- P121L filter (ND2)
- Microvezel doekje
- Afkomstig van Cokin
- Twee jaar garantie

Specificaties

Algemene info
Merk
Cokin
Type filter
Grijsfilter (ND)
Set
Ja
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Bevestiging op
Filterhouder
Filterbreedte
85mm
Stops
1, 2, 3
Hoofddoel
Objectief
Ja

Leuke beginset

3,3
  • 3 meest bruikbare filters
Hanneke Klijnstra - 9 maart 2023 - Een maand in bezit
Ik was aal tijdje op zoek naar een betaalbare beginners set grijsverloopfilters. Nog niet heel veel gelegenheid gehad om het uit te proberen, maar op het eerste gezicht lijkt het een prima setje.
Lees hele review

Accessoires