Productinformatie

Inhoud van de doos

- 1x Verstelbaar statief
- 2x Verstelbare lampen
- 4x Achtergrond
- Draagtas

Nedis Mini Fotostudio 40x40x40cm

De complete Nedis Mini Fotostudio is 40 x 40 x 40cm groot en kan worden opgeborgen in een handige draagtas. Deze set is daarom ideaal om mee te nemen en om op locatie snel een perfecte foto te maken. De studio is bovendien binnen een paar seconden op te zetten.

Voor de achtergrond is gekozen voor kleuren die eenvoudig met een programma te bewerken zijn: zwart, rood, wit en blauw. De compacte GU10 lampen hebben een reflector met UV-glas en een draaifitting, wat het installeren makkelijk maakt. Het lichtniveau is te regelen door de lampen dichterbij of verder van de studio af te zetten. Er wordt ook een camerastatief meegeleverd.

Inhoud van de doos

- 1x Verstelbaar statief
- 2x Verstelbare lampen
- 4x Achtergrond
- Draagtas

Specificaties

Algemeen
Merk
Konig
Type product
Fotostudio
Fabrieksgarantie
2 jaar
Afmetingen
Lengte
40cm
Breedte
40cm
Hoogte
40cm

Klein

2,0
  • Halogeen verlichting (heet!)
  • Achterwand niet met klittenband vast te zetten
Jeroen - 9 december 2019 - Een maand in bezit
Het is een fotostudiootje, met de nadruk op tje.
Een beetje behelpen is het wel. In uitgeklapte toestand kun je de achterwand niet met klittenband vastzetten. En bij ontvangst was een van de meegeleverde halogeenlampen al defect. Meteen maar vervangen door LED lampen die niet zo heet worden en ook nog eens een egalere verlichting geven. Al met al ben ik niet zo tevreden en achteraf gezien had ik misschien iets meer geld uit moeten geven.
Lees hele review

Accessoires

Eerder door jou bekeken