Lensbaby Composer Pro II met Sweet 50 Sony E-mount objectief

3 reviews
| #1254325
329,99
Levertijd onbekend
Of betaal 110,- in
Let op! Geld lenen kost geld

Acties en services bij dit product

Lens inruilen?

Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

5 jaar garantie

Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie
Meer informatie

Productinformatie

Inhoud van de doos

 • Lensdoppen
 • Sweet 50 Optic
 • Handleiding

Lensbaby Composer Pro II met Sweet 50 Sony E-mount objectief

Buig jouw perspectief met dit vast brandpunt objectief! Met het creatieve Lensbaby Composer Pro II met Sweet 50 objectief til je landschappen, architectonische onderwerpen, producten, reisfoto's en natuurlijk portretten naar een volledig nieuw niveau dankzij de verrassende scherptemogelijkheden. Scherpstellen op jouw onderwerp kan bovendien al vanaf 38.1 centimeter. De Composer II is voorzien van het Lensbaby Sweet 50 Optic waarmee je een unieke "sweet spot" van scherpte op jouw onderwerp kunt leggen. De scherpstelling is zeer selectief waardoor het onderwerp er echt uitspringt.

Optisch sterk en verrassend

De Lensbaby Composer Pro II met de Sweet Optic heeft als basis een constructie met acht lenselementen die zijn verdeeld over zes groepen. Ieder element is voorzien van een meerlaagse coating. Gecombineerd met het negenbladige diafragma weet dit optische ontwerp opnames te leveren van een uitmuntend hoge kwaliteit met een zachte weergave van de scherptediepte. Zodra je deze Lensbaby kantelt, ontdek je waarin de Composer II verschilt met een 'normaal' objectief. In feite verplaatst je, op een snelle en eenvoudige manier, het scherpstelvlak naar een verrassend punt. Het onderwerp wordt scherp weergegeven, maar tegelijkertijd omringd door een zeer bijzondere onscherpte. De grootte van het scherpstelvlak is afhankelijk van het diafragma dat je gebruikt.

Veranderingen

De Composer Pro II is de logische opvolger van de Lensbaby Composer Pro, maar wat zijn nu precies de verschillen? Iets dat meteen opvalt is de behuizing. De Composer II heeft een kenmerkende metalen behuizing met grijze accenten. Deze behuizing is solide en robuust. Daarnaast is de tilt-functie verbeterd: het objectief is tot vijftien graden te kantelen in elke richting. Eén ding is vanzelfsprekend hetzelfde gebleven: de compatibiliteit met het Lensbaby Optic Swap systeem.Buig uw perspectief met dit vast brandpunt objectief! Met het creatieve Lensbaby Composer Pro II met Sweet 50 objectief tilt u landschappen, architectonische onderwerpen, producten, reisfoto's en natuurlijk portretten naar een volledig nieuw niveau dankzij de verrassende scherptemogelijkheden. Scherpstellen op uw onderwerp kan bovendien al vanaf 38.1 centimeter. De Composer II is voorzien van het Lensbaby Sweet 50 Optic waarmee u een unieke "sweet spot" van scherpte op uw onderwerp kunt leggen. De scherpstelling is zeer selectief waardoor het onderwerp er echt uitspringt.

Optisch sterk en verrassend

De Lensbaby Composer Pro II met de Sweet Optic heeft als basis een constructie met acht lenselementen die zijn verdeeld over zes groepen. Ieder element is voorzien van een meerlaagse coating. Gecombineerd met het negenbladige diafragma weet dit optische ontwerp opnames te leveren van een uitmuntend hoge kwaliteit met een zachte weergave van de scherptediepte. Zodra u deze Lensbaby kantelt, ontdekt u waarin de Composer II verschilt met een 'normaal' objectief. In feite verplaatst u, op een snelle en eenvoudige manier, het scherpstelvlak naar een verrassend punt. Het onderwerp wordt scherp weergegeven, maar tegelijkertijd omringd door een zeer bijzondere onscherpte. De grootte van het scherpstelvlak is afhankelijk van het diafragma dat u gebruikt.

Veranderingen

De Composer Pro II is de logische opvolger van de Lensbaby Composer Pro, maar wat zijn nu precies de verschillen? Iets dat meteen opvalt is de behuizing. De Composer II heeft een kenmerkende metalen behuizing met grijze accenten. Deze behuizing is solide en robuust. Daarnaast is de tilt-functie verbeterd: het objectief is tot vijftien graden te kantelen in elke richting. Eén ding is vanzelfsprekend hetzelfde gebleven: de compatibiliteit met het Lensbaby Optic Swap systeem.

Kenmerken van de Lensbaby Composer Pro II

 • Creatief vast brandpunt objectief
 • Minimale scherpstelafstand van 38.1 centimeter
 • Handmatige scherpstelling en diafragmering
 • Compatibel met het Optic Swap systeem
 • Metalen behuizing met tilt-mechanisme
 • Heeft een filtermaat van 46mm
 • Sony E lensmount

Inhoud van de doos

 • Lensdoppen
 • Sweet 50 Optic
 • Handleiding

Voordeelsets

Lensbaby Composer Pro II met Sweet 50 Sony E-mount objectief

Lensbaby Composer Pro II met Sweet 50 Sony E-mount objectief

VSGO Optical Cleaning Kit Travel Grijs

VSGO Optical Cleaning Kit Travel Grijs

8% korting
op de accessoires in deze voordeelset!

359,94 357,54

Specificaties

Algemene info
Merk
Lensbaby
Type lens
Standaard
Lensmount
Sony E (APS-C)
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Nee
Lensconstructie
8/6 (groepen/elementen)
Scherpstelling
Handmatig
Minimale scherpstelafstand
38.1cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Ja
Brandpuntsafstand
50mm
Minimaal brandpuntsafstand
50mm
Maximaal brandpuntsafstand
50mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/22
Maximaal diafragma
f/2.5
T-stop
Nee
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Nee
Optische zoom
1x
Meest gebruikt voor
Architectuurfotografie
Ja
Landschapsfotografie
Ja
Productfotografie
Ja
Portretfotografie
Ja
Reisfotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Filtermaat
46mm
Lengte
57mm
Doorsnede
63mm
Gewicht
173gr
Stof- en spatwaterdicht
Nee
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Top Lens!

4,8
 • Mooie effecten mooi zacht
 • Mooie portretlens
 • Makkelijk in gebruik
 • Ben superblij met deze lens
 • Geen
Robert Maissan Photography - 14 februari 2020 - Een maand in bezit
Ik ben heel erg tevreden over deze lens, je krijgt hele mooie portret foto's. Het is even wennen om alles zelf te doen maar je hebt wel meer controle over alles hierdoor is het resultaat erg mooi.

Ik ben er erg blij mee en de foto s zijn super mooi op mijn Canon EOS R. Ik wil heel graag nog de Sweet 35 Optic en Sweet 80mm kopen!

CameraNU.nl bedankt voor de snelle levering en de goede service, top!
Lees hele review

Accessoires

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij Cameranu heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
Lees meer over verzekeren

Eerder door jou bekeken