LensCoat Lens Pouch MEDIUM Wide - Zwart

2 reviews | #134324
LensCoat Lens Pouch MEDIUM Wide - Zwart - image 1

34,95
Morgen in huis

Informatie

LensCoat Lens Pouch MEDIUM Wide - Zwart

Inhoud van de doos

In de doos

- Afkomstig van LensCoat
- Twee jaar garantie

Reviews (2)

Degelijk en effectief
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Snelheid
Vormgeving
Vormgeving
Om m'n kostbare lenzen goed te beschermen tegen stof in m'n fototas heb ik besloten om deze extra te verpakken in een lenspouch. Groot voordeel is dat ik m'n lenzen ook mee kan nemen in een niet-fototas of desgewenst aan een riem kan bevestigen.

In een fototas is het wel een nadeel dat er een verharde schijf in de bodem van de pouch zit welke te veel extra ruimte in beslag neemt.

Ik heb dezelfde pouches gekocht, gestaafd op de grootste lens die ik heb, zodat tijdens lenswissel alle lenzen er in kunnen die ik maar op wil bergen. Daarnaast stop ik per zakje er ook altijd een stofdoekje bij in.
Degelijk
Mobiel
Veelzijdig in gebruik
Bodemversteviging niet altijd praktisch

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?