LEE Polariser Circular Filter 100x100mm
LEE Polariser Circular Filter 100x100mm
239,-
119,50 na korting

Acties en services bij dit product

50% korting

Ontvang 50% korting op alle producten in onze Opruiming met de code OPRUIM50.  OP=OP!
Meer informatie

Productinformatie

Info

De LEE Circular Polariser past in de LEE filter houder. U kunt het filter daarna naar wens ronddraaien om het gewense effecten te bereiken. Dit filter wordt aangeraden voor studio gebruik of wanneer er geen andere filters nodig zijn. 

Polarisatie filters zijn filters die vaak voor speciale situaties gebruikt worden. Een Polarisatie-filter is wat blauwer in vergelijking met een UV-filter. Dit betekent o.a. dat er door het filter lichtverlies optreedt. Het is daarom niet aan te raden om een Polarisatie-filter binnen of 's avonds op een objectief te gebruiken. Een Polarisatie-filter is mooi te gebruiken voor landschapsfoto's, door aan het Polarisatie-filter te draaien kunt u verschillende kleuren blauw tevoorschijn laten komen. U kunt dus zelf bepalen hoe blauw u uw lucht wilt hebben. Ook voor wateroppervlakken is een Polarisatie-filter aan te raden. U kunt namelijk door middel van het filter kiezen of het water spiegelend is, of dat u "de diepte" in wilt fotograferen.
Ook voor Polarisatie-filters geldt net als bij UV-filters dat u op de filtermaat moet letten en dat er prijs- en kwaliteitsverschil tussen de filters is. Polarisatie-filters zijn door hun speciale werking in ieder geval al duurder dan UV-filters.

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
LEE
Type filter
Polarisatiefilter
Set
Nee
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Bevestiging op
Filterhouder
Filterbreedte
100mm
Hoofddoel
Objectief
Ja