HPRC 2400 koffer Rood voor DJI Mavic Pro

1 reviews | #1529455

159,95
Morgen gratis in huis

Informatie

Kenmerken van de HPRC 2400

- Geschikt voor de DJI Mavic Pro inclusief accessoires
- Voorgevormd schuimen interieur
- Waterdicht en schokbestendig
- Drukventiel
- Licht van gewicht

Inhoud van de doos

HPRC 2400 koffer Rood voor DJI Mavic Pro

De HPRC 2400 koffer is speciaal ontworpen voor de DJI Mavic Pro drone inclusief accessoires. De koffer is aan de binnenkant voorzien van op maat gemaakt schuim met uitsparingen voor de diverse onderdelen. Zo kun je de quadcopter netjes en geordend opbergen. In de koffer is plaats voor de Mavic Pro quadcopter, afstandsbediening, twee sets propellers, vier accu's, lader en lader hub.

Waterdicht en schokbestendig

De koffer is licht van gewicht, waterdicht en bestand tegen stof, vocht, zuren en zand. De HPRC 2400 voldoet aan de IP67-norm. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je spullen beschadigd raken als de koffer in een regenbui staat of wanneer deze in ondiep water terechtkomt. Een drukventiel zorgt ervoor dat je de luchtdruk in de koffer kunt aanpassen aan de luchtdruk buiten de koffer. Dit is vooral handig als je veel met het vliegtuig reist.

Reviews (1)

HPRC 2400 koffer Rood voor DJI Mavic Pro 9,2 17101
Top product voor DJI Mavic Pro Combo
Kwaliteit
De HPRC 2400 is een mooie en degelijke transportkoffer voor de DJI Mavic Pro Combo. Alles pas er in en meer. Aangezien er met de Combo een batterijvakje overblijft kun je daar nog wat kleine dingetjes in stoppen.
Alles past precies
Meer kan er niet in