Lens inruilen?
Panasonic Lumix G Vario 12-35mm f/2.8 II ASPH POWER OIS MFT-mount objectief - image 1
Panasonic Lumix G Vario 12-35mm f/2.8 II ASPH POWER OIS MFT-mount objectief - image 2
Panasonic Lumix G Vario 12-35mm f/2.8 II ASPH POWER OIS MFT-mount objectief - image 3
Panasonic Lumix G Vario 12-35mm f/2.8 II ASPH POWER OIS MFT-mount objectief - image 4

Acties bij dit product

Lens inruilen?

Lens inruilen?
Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.

5 jaar garantie
Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie

Informatie

Panasonic Lumix G Vario 12-35mm f/2.8 II ASPH POWER OIS MFT-mount objectief

Specificaties

Merk Panasonic
Lensmount Micro Four Thirds
Laat alle specificaties zien

Inhoud van de doos

Bij de Panasonic G Vario 12-35mm f/2.8mm II in de doos

  • Lensdoppen
  • Zonnekap
  • Pouch

Voordeelsets

Panasonic Lumix G Vario 12-35mm f/2.8 II ASPH POWER OIS MFT-mount objectief + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit + B+W UV Filter MRC 58ES
Panasonic Lumix G Vario 12-35mm f/2.8 II ASPH POWER OIS MFT-mount objectief + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit + B+W UV Filter MRC 58ES
Je bespaart 8% op de accessoires!
Morgen gratis in huis
882,90
879,23

Reviews (1)

De vergeten lens
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Snelheid
Vormgeving
Naast mijn standaard Panasonic Lumix lenzen, wilde ik iets anders. Ik wilde een lens waarmee ik landschap kon fotograferen, maar ook portretten. Net iets meer kwaliteit, meer lichtsterkte dan de standaard lenzen die ik al in mijn bezit had. Dus schafte ik deze lens aan.

Er is niets mis met standaard Panasonic Lumix lenzen, verre van dat. Maar na deze lens mee te hebben genomen naar buiten, geeft deze lens meer detail. Voor portretfotografie (f/2.8 - 25mm) zou ik deze haarscherpe én gestabiliseerde lens zeker aan willen raden.

Er brak een periode aan, dat deze lens bleef liggen in de lade waar ik mijn foto-gear bewaar. Tot afgelopen weken, ik met deze lens de Noord-Hollandse duinen in trok en het Noordzeestrand en bijbehorende luchten fotografeerde.

Recent was ik er even tussen uit, bezocht een museum. Met deze lens op mijn Panasonic Lumix DC GX9 geschroefd, ben ik daar gaan fotograferen en met erg mooi resultaat! Met een diafragma van f/2.8 heb ik de mooiste foto's kunnen maken met het beschikbare licht aldaar. Verder is de bokeh erg mooi. Geen uienringen, maar mooie cirkels.

Met de 12-35 mm brandpuntafstand is het misschien niet voor de hand liggend deze lens aan te schaffen wanneer u bijvoorbeeld al een 12-60 / 14-140 mm zoomlens tot uw beschikking hebt. Toch, deze 'X' lens van Panasonic draagt zeker toe aan erg mooie beelden met vast laag diafragma waarde.

Uiteraard kunt u voor minder geld een niet gestabiliseerde 25 mm f/1.4 Leica lens kopen met vast brandpunt voor o.a. portretfotografie. Of een andere 'standaard' zoomlens. Maar dan heeft u niet de kwaliteit van deze X lens van Panasonic Lumix.

Ik heb deze lens in mijn bezit, merk dat juist het 12-35mm-bereik mij voordeel geeft. Het maakt mij als fotograaf meer flexibel met erg mooie resultaat is mijn bescheiden mening. (binnen-, buitenfotografie)
Scherpe beelden
Redelijk lichte compacte lens
f/2.8 vaste waarde
Zoombereik 12-35 mm
Gestabiliseerde portretlens
Groothoeklens voor landschapsfotografie
Misschien prijzig voor zijn soort

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij CameraNU.nl heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking


Lees meer over verzekeren