Camera inruilen?
Pentax KP DSLR Body Zilver - image 1
Pentax KP DSLR Body Zilver - image 2
Pentax KP DSLR Body Zilver - image 3
Pentax KP DSLR Body Zilver - image 4
Pentax KP DSLR Body Zilver - image 5

Acties bij dit product

Camera inruilen?

Camera inruilen?
Ruil je camera in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je camera naar ons op of lever het af in onze winkels.

Alle ingeruilde apparatuur wordt door ons nauwkeurig getest zodat u er nog vele jaren plezier van kunt hebben. Heeft u zelf nog materiaal liggen wat u niet gebruikt? Gebruik dan ons inruilformulier om een eerste offerte aan te vragen. Kom geregeld langs om even een blik te werpen op de tweedehands voorraad, want we hebben geregeld juweeltjes van camera's en objectieven in de lijst staan! In het menu links kunt u direct per merk of type verder navigeren!

5 jaar garantie
Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie

Informatie

Pentax KP DSLR Body Zilver

Kenmerken van de Pentax KP spiegelreflexcamera

- 24.3 megapixel APS-C formaat sensor
- Met een kantelbaar 3.0" TFT LCD display
- Indrukwekkend ISO-bereik van 100 tot 819.200
- Betrouwbare resultaten dankzij vijf-assige stabilisatie
- Snelle elektronische sluitertijd van 1/24.000e seconde
- Full HD-kwaliteit video's opnemen met stereogeluid
- Fotograferen met zeven beelden per seconde
- Stof-, kou- én spatwaterbestendig ontwerp
- Heel veel instelmogelijkheden

Inhoud van de doos

Bij de Pentax KP spiegelreflex body in de doos

- Bodydop
- Oogschelp
- FR zoeker-afdekkapje
- FK hotshoe-afdekkapje
- D-Li109 accu (1050mAh)
- D-BC109 oplader voor accu
- Netsnoer voor de oplader
- O-ST162 draagriem
- Software op cd-rom
- Inbussleutel
- Garantiekaart
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Pentax Nederland
- Twee jaar garantie

Reviews (2)

Super camera
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Snelheid
Vormgeving
Pentax is het meest ondergewaardeerde cameramerk, wetende dat Pentax ook veel meer doen dan alleen maar camera's maken.
Wat betreft Pentax KP, dit is een geweldige camera, verbazingwekkend hoe lichtsterk deze camera is, zelfs zonder flitser. Ik fotografeer vaak in slechte lichtomstandigheden, deze camera levert goed werk af, vooral in combinatie met lichtsterke objectieven.
De sterke punten zijn wel de foto-stabilisatie in de camera zelf, de super geweldige beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, en zijn grootte voornamelijk zijn lichtgewicht.

Het is eerst even uitvinden hoe alles werkt, zodra je dat onder de knie hebt, dan merk je hoe geweldige camera het is. Grootste nadeel vind ik, zijn de verwisselbare handgrepen. Alle 3 liggen iets minder goed in de hand, voornamelijk met grote of zwaardere objectieven, vergeleken met andere Pentax camera's. Ander nadeel vind ik, is zijn hoge prijs, terwijl ook weet, dat in de ontwikkeling van Pentax camera's veel geld in omgaat.

Persoonlijk doe ik helemaal niets met filmen, staat zo veel mogelijk uitgeschakeld, mede doordat bekend is dat het de levensduur bij alle sensoren enorm verkort en door te hoge temperaturen de sensoren gaan kromtrekken. Daarvoor zijn speciale filmcamera's voor het filmen uitgevonden, die ook veel beter zijn. Filmen met een fotocamera is precies hetzelfde als het goede servies afwassen in een wasmachine in plaats van een vaatwasser. Ik kan zelf geen oordeel geven over de filmkwaliteit en van mij hoeft dat er niet opzitten, en zie het liever terug in nog betere fotokwaliteit ondersteuningen of verbeteringen.
Lichtsterk zelfs bij slechte lichtomstandigheden
Stabilisatie
Eenvoudig menu
Geweldige beeldkwaliteit
Stof- en spatwaterdicht
Gewicht en grootte
Grote keuze in fullframe en ASP-C objectieven
Verwisselbare handgrepen mogen iets groter zijn
Sanschafprijs aan de hoge kant

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij CameraNU.nl heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking


Lees meer over verzekeren
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Voor bijpassende accessoires zoals een cage, filter, accu, case of een battery grip kun je kijken onder het kopje accessoires. Daar zie je accessoires geschikt voor deze camera. Zo weet je zeker dat je een compatibele accessoire koopt bij jouw product.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Pentax KP DSLR Body Zilver op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link