Caruba STG-10 Tripod Mount Ring A (B) voor Canon

1 reviews | #1540515
OP=OP
Caruba STG-10 Tripod Mount Ring A (B) voor Canon - image 1
Caruba STG-10 Tripod Mount Ring A (B) voor Canon - image 2
Caruba STG-10 Tripod Mount Ring A (B) voor Canon - image 3
Caruba STG-10 Tripod Mount Ring A (B) voor Canon - image 4

49,95
Morgen in huis

Informatie

Caruba STG-10 Tripod Mount Ring A (B) voor Canon

Kenmerken van de Caruba STG-10 Tripod Mount Ring A (B)

- Voorzien van 1/4" statiefaansluiting

O.a. geschikt voor

- Canon EF 80-200mm f/2.8L objectief

Reviews (1)

Om door een ringetje te halen
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Snelheid
Vormgeving
Hey, het is simpel. Mijn camera is zwaar, maar als je er een tele aan hangt, dan wint de tele de balanswedstrijd. Zet ik de camera met lens op een statief dan krijg ik hele interessante foto's van straatstenen, houten vloeren, gras enzovoorts. Leuk, maar ik wilde eigenlijk wat anders fotograferen. Vogels, dieren, natuur, dat soort dingen. Niet de grond. Dan help zo'n statiefgondel best wel heel erg. Nu zijn camera en lens weer in balans met elkaar en kan ik weer de ehm... fotograaf gaan uithangen. Net doen of ik het echt kan. Komt nog eens bij dat deze Caruba echt goed in elkaar zit en van metaal is gemaakt. Voorzien van handige merktekens zodat je alles perfect recht verticaal en horizontaal in beeld krijgt. En niet duur ook. Mooi zo!
Materiaal: metaal! Geen plastic
Makkelijk gemonteerd
Ehm. Maakt lens nog zwaarder?

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren