Kiwi Photo Lens Mount Adapter (LMA-M42_NK(O)

2 reviews | #154524

33,95
Morgen gratis in huis

Informatie

Kiwi Photo Lens Mount Adapter (LMA-M42_NK(O)

Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis

30 dagen
bedenktijd

Heb je vragen? Tot 22:00 uur zijn we bereikbaar

Reviews (2)

Kiwi Photo Lens Mount Adapter (LMA-M42_NK(O) 9,2 16957
Prima adapter om oude lens weer bruikbaar te maken
Degelijkheid
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Inmiddels een hele tijd terug kocht ik op de rommelmarkt een 130mm lens voor €2,50. In het ergste geval een leuk dingetje voor in de vensterbank, maar wie weet, dacht ik.

Na lange tijd nu toch een adapter aangeschaft. Dat is zeker geen verkeerde keuze geweest. De lens blijkt in prima conditie te zijn en met behulp van de adapter zijn mijn mogelijkheden weer een stukje vergroot. Ik ben er erg blij mee.
Degelijk
Makkelijk in gebruik
Kan nooit "echt" vast gedraaid worden

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren