Kiwi Photo Lens Mount Adapter (LMA-PK_EOS)

3 reviews | #155484
Kiwi Photo Lens Mount Adapter (LMA-PK_EOS) - image 1

33,53
Morgen in huis

Informatie

Kiwi Photo Lens Mount Adapter (LMA-PK_EOS)

Reviews (3)

Prima adapter ring
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Snelheid
Vormgeving
Via de online chat eerst even gevraagd welke ring ik voor mijn camera moest hebben. Daarna besteld en natuurlijk de volgende dag in huis. Een prima ring die perfect aansluit op de camera en in dit geval de oude Pentax lens. Ik heb meerdere Pentax lenzen, en om de ring weer van de lens af te krijgen was even een gegoochel. In de ring zit namelijk een stukje veerstaal die de ring en lens op zijn plaatst houdt. Door dit terug te duwen met bv een potloodpunt kun je de ring weer losdraaien. Even een handigheidje. Ik wist dit niet en heb er helaas twee moeten kopen. Ook geen ramp, want zo duur zijn ze nou ook weer niet.
Sluit prima aan op camera
Degelijke uitvoering
Voorzien van rode stip
(eigenlijk geen minpunt) enige handigheid vereist om de ring te verweideren

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren