Manfrotto Magic Carpet Carbon Fibre Short Track Kit 60cm

Geen reviews
| #1620265
439,-
395,10 na korting
Morgen gratis in huis
Nog slechts 1 beschikbaar
Of betaal 131,70 in
Let op! Geld lenen kost geld

Acties en services bij dit product

10% korting

Profiteer van 10% korting op alles van Manfrotto met de code 10MANFROTTO20JAAR tijdens de actieweken ter ere van ons 20-jarig bestaan! De actie loopt van 28 september t/m 12 oktober 2023.
Meer informatie

Productinformatie

Inhoud van de doos

- Slede
- Twee eindkappen
- Afkomstig van Syrp
- Twee jaar garantie

Manfrotto Magic Carpet Carbon Fibre Short Track Kit 60cm

De Manfrotto Magic Carpet Carbon Fibre Short Track Kit is een veelzijdige, vederlichte en stabiele slider ontworpen voor fotografen en videografen. De slider heeft een lengte van zestig centimeter en praktisch eindeloos uit te breiden met optioneel verkrijgbare verlengstukken. Met de Magic Carbon Fibre is het mogelijk om prachtige real-time video en time-lapse trackingshots te maken. Gebruik de slider horizontaal, verticaal, plaats hem op een statief of voeg optionele motion control toe, de mogelijkheden zijn eindeloos. Gedemonteerd neemt de slider maar zestig centimeter ruimte in waardoor je deze eenvoudig mee kunt nemen op locatie.

Eindeloos uit te breiden

Creëer ongelooflijk lange afstands time-lapses terwijl je de vloeiende en stabiele eigenschappen van een short track behoudt. De optioneel verkrijgbare verlengstukken sluiten naadloos aan op de slider waardoor je soepele opnames verkrijgt en de opsteltijd wordt verkort. Voor extra flexibiliteit kun je de Manfrotto Magic Carpet Carbon Fibre met jouw favoriete statief setup gebruiken. Hiervoor is track uitgerust met drie 3/4" bevestigingspunten en zijn op in ieder verlengstuk extra montagepunten aangebracht.

Motion Control Ready

Je kunt de slider met jouw eigen motion control systeem gebruiken voor een eenvoudige en veelzijdige setup. Of maak gebruik van het optioneel verkrijgbare Genie Motion Control systeem. De slede en eindkappen zijn hiervoor uitgerust met geïntegreerde Genie Rope lock-off haken. Net als bij de bestaande Magic Carpet, hoef je alleen maar de lineaire accessoire vast te klikken en je bent klaar voor een opname.

Verticale opstelling

Vloeiende verticale opnames zijn geen probleem met de Carbon Fibre Short Track Kit. De eindkappen en slede hebben een ingebouwd contragewicht systeem voor gebruik bij zwaardere apparatuur. Gecombineerd met de optioneel verkrijgbare Genie, kun je vloeiende, consistente opwaartse en neerwaartse video- en time-lapse shots maken.

Compatibiliteit met Magic Carpet eindkappen en slede

Ben je al in het bezit van een Magic Carpet Track met slede en eindkappen? Perfect! De bestaande eindkappen en slede zijn universeel ontworpen om uitwisselbaar te zijn. Je kunt deze dus ook gebruiken met de Magic Carpet Carbon Fibre. Dit betekent dat je nog steeds kunt genieten van de stabiliteit van je bestaande slede maar met de voordelen van een veel lichtere installatie.

"Alle Syrp producten zijn omgedoopt tot Manfrotto. De vroegere Syrp-producten zijn identiek aan de Manfrotto-producten."

Kenmerken van de Magic Carpet Carbon Fibre Short Track

- Draagvermogen van 5 kilogram
- Trackbreedte van 12.5 centimeter
- Heeft een lengte van 60 centimeter
- Weegt 1.5 kilogram inclusief end caps en slede
- 3/8"-16 en 1/4"-20 omkeerbare schroefdraad
- Diverse statiefbevestigingsmogelijkheden
- Verstelbare Quick Release-pootjes
- Rem en waterpas op de slede
- Motion Control Ready

O.a. geschikt voor

Laat alles zien

Inhoud van de doos

- Slede
- Twee eindkappen
- Afkomstig van Syrp
- Twee jaar garantie

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Manfrotto
Type
Slider
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Lengte
60cm
Materiaal
Carbon
Eigen gewicht
1500gr
Belastbaarheid
5000gr
Verlengbaar
Ja
Waterpas
Ja