DJI Spark Meadow Green drone
DJI Spark Meadow Green drone
399,-

DJI Spark Meadow Green drone

Geen reviews
| #1841245
Nooit meer leverbaar

Productinformatie

Inhoud van de doos

- Zes Propellers
- Intelligent Flight Battery
- Acculader
- Micro USB-kabel
- Opbergcase
- Afkomstig van DJI Nederland
- Twee jaar garantie

DJI Spark Meadow Green drone

Met de DJI Spark drone is wel heel erg compact en daardoor zeer geschikt voor het eenvoudig vastleggen van de meest uiteenlopende momenten. Met de 1/2.3" CMOS sensor worden beelden vastgelegd met een hoge lichtgevoeligheid en een geweldige kleurprecisie. Beelden kun je vereeuwigen als 12 megapixel foto's of als full HD-video's met 30fps. De Spark is voorzien van mechanische gimbal-stabilisatie, is zeer lichtgewicht en door het compacte formaat stop je de drone als je hem even niet gebruikt zo in je tas.


Nieuwe functies op de DJI Spark drone

De Spark is voorzien van het bijzonder handige Gesture Control waarmee je de drone simpelweg kunt besturen door het maken van handgebaren. Opstijgen gaat nog makkelijker dan ooit; houd de drone in de palm van je hand en druk twee keer op de knop en de Spark gaat omhoog. Door het maken van handgebaren kun je de drone naar links, rechts, naar voren of naar achteren laten vliegen. En wanneer je zwaait, vliegt de Spark drie meter van je af zodat je bijvoorbeeld een selfie kunt maken door met je vingers een vierkant te vormen. Wil je dat de Spark weer terugkomt, zwaai dan met beide handen en de drone landt weer netjes op je hand.

Ook beschikt de Spark over een ActiveTrack modus die kan herkennen wat je aan het filmen bent. Hierdoor kan de drone van DJI inschatten hoe snel het onderwerp zal bewegen en met gemak het onderwerp volgen, ernaast blijven vliegen of rondjes om het onderwerp vliegen, en dat vanaf een vastgestelde afstand.


Verschillende manieren van bedienen

Naast handgebaren kun je de Spark ook bedienen met je smartphone, tablet of met een apart verkrijgbare afstandsbediening. Met je smartapparaat heb je een bereik van 99 meter en de afstandsbediening doet het tot een afstand van twee kilometer. Dankzij de mogelijkheid van zowel 2.4GHz als 5.8GHZ volg je de beelden in 720p op het bedieningsapparaat. Het gebruik van deze twee banden heeft tevens als voordeel dat je zelden last hebt van een te drukke band waardoor storing kan optreden.

On the fly bewerken

Uiteraard is de DJI Spark geschikt voor sociale media. Instaleer QuickShot op je mobiele apparaat en je maakt snel en vooral heel makkelijk clips van 10 seconden die je vervolgens online deelt. Maak je gebruik van de DJI Go 4 app dan kun je beelden ook aanpassen door bijvoorbeeld filters te gebruiken. En om je foto's nog mooier te maken is de Spark slim genoeg om dankzij 3D Vision Technology zelf een onscherpe achtergrond aan de afbeelding toe te voegen.

Kenmerken van de DJI Spark drone

- Lichtgewicht drone met gesture control
- 3D Sensing System voor scherptediepte
- Obstakel gevoeligheid
- Return-to-home functie
- 2-axis gimbal
- Vliegsnelheid van 50km/u, 13.9m/s
- Vliegtijd van 16 minuten

Regels en compatibiliteit

Vliegen met een drone is mooi, maar houd er rekening mee dat dit onderhevig is aan regels en wetten. Het is bijvoorbeeld verboden om binnen een straal van drie kilometer van een vliegveld,  boven de bebouwde kom, spoorlijnen, wegen, havens en mensenmassa’s te vliegen en buiten VLOS (Visual Line of Sight). Bij de meeste dronefabrikanten staan op de website de nodige tips met betrekking tot vliegen. Voor de wettelijke bepalingen kun je terecht op de website van de rijksoverheid. Lees je goed in voordat je gaat vliegen, dit voorkomt ongemak. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

Veel drones zijn (ook) te bedienen met je smartphone of tablet. De compatibiliteit tussen de app en je smart device hangt af van de versie van het besturingssysteem waar je smartapparaat op draait. Omdat dit regelmatig verandert, nemen wij dit niet op in onze informatieverschaffing. Voor een zo correct mogelijk overzicht van ondersteunde apparaten en besturingssystemen kun je terecht op de website van de fabrikant.

Inhoud van de doos

- Zes Propellers
- Intelligent Flight Battery
- Acculader
- Micro USB-kabel
- Opbergcase
- Afkomstig van DJI Nederland
- Twee jaar garantie

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene kenmerken
Merk
DJI
Model
Spark
Inclusief camera
Ja
Inclusief gimbal
Ja
Prestaties
Vliegtijd op accu lading
16 minuten
Vermogen accu drone
1480mAh
Maximale vlieghoogte
4000m
Maximale vliegsnelheid
13.9m/s
Maximale windweerstand
7.8m/s
Home functie
Ja
Bereik controller (Europa CE)
500m
Frequentie controller
2.4GHz, 5.8GHz
Vermogen accu controller
950mAh
Sensor
Type sensor
1/2.3"
Technologie
CMOS
Foto en video
Full HD
Ja
Ultra HD / 4K
Nee
Videoformaten
1920 x 1080p op 30fps
Maximale videoresolutie
1920 x 1080 pixels
Bestandsformaat video
MP4
Compressiemethode
MPEG-4 AVC/H.264
Bestandsformaat foto's
JPG
Resolutie foto's
12 megapixel
Lens
Brandpuntsafstand
25mm
Beeldhoek
81.9°
Diafragma
f/2.6
Draadloze opties
Wifi
Ja
GPS
Ja
Fysieke eigenschappen
Afmetingen
14.3 x 14.3 x 5.5cm
Fabrieksgarantie
2 jaar
Hardware
Ja