Productinformatie

Eckla Transport Trolley (Beach Rolly Blauw-Groen)

U kent het probleem ongetwijfeld. U heeft inmiddels mooie en vele cameraspullen die helaas allemaal nogal zwaar in gewicht zijn. De hele dag lopen met een zware fototas op uw rug is ook niet alles en vele mooie natuurgebieden zijn niet anders dan na een flinke wandeling bereikbaar. 

In Duitsland hebben ze de oplossing al langer; vele fotografen maken daar gebruik van de zogenaamde 'Beach Rolly's'. De Beach Rolly is een erg handig karretje uitgevoerd in licht maar stevig aluminium en canvasstof en bezit twee degelijke luchtbanden. Door de flinke breedte schept het voldoende ruimte voor al uw fotospullen zodat het uw fotodag een stuk minder zwaar en dus prettiger maakt. Bovendien is dit handigheidje ook als heerlijke stoel te gebruiken voor de broodnodige rustmomenten tijdens uw fotodag.

Han Bouwmeester Natuurfotografie introduceerde deze handige kar voor dit doel in Nederland en België en is dealer van dit product geworden zodat ook u nu een eind kunt maken aan al het gesleep. De Beach Rolly heeft een laadbreedte van 50cm en meet van wiel tot wiel 68cm. Hij is opvouwbaar en zo eenvoudig in de auto te transporteren.

Kenmerken van de Eckla Transport Trolley

- Belastbaarheid qua laadvermogen: 70kg
- Belastbaarheid qua stoel: 120kg

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Eckla
Type product
Trolley
Fabrieksgarantie
2 jaar

Krachtpatser

5
  • stevig
  • robuuste wielen
  • kan als stoeltje gebruikt worden
  • geen gevonden
Henk de Nijs - 13 juni 2020 - Een maand in bezit
Mijn fotoapparatuur is mettertijd aardig toegenomen en om met dat alles in de rugzak te vervoeren is best zwaar. Met de trolley loop je makkelijk door bos , strand, heide en duinen. Door de grote wielen neemt hij het onbegaanbare pad en/of obstakels met gemak.
Lees hele review