JJC Olympus Zonnekap LH-61E

1 reviews | #189914
JJC Olympus Zonnekap LH-61E - image 1
JJC Olympus Zonnekap LH-61E - image 2
JJC Olympus Zonnekap LH-61E - image 3

22,-
Levertijd onbekend

Informatie

JJC Olympus Zonnekap LH-61E

O.a. geschikt voor

Specificaties

Merk JJC
Type Zonnekap

Voordeelsets

JJC Olympus Zonnekap LH-61E + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
JJC Olympus Zonnekap LH-61E + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Je bespaart 15% op de accessoires!
Tijdelijk uitverkocht
Levertijd: Onbekend
27,95
27,08

Reviews (1)

Prima zonnekap, maar lastig op de lens te draaien
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Deze zonnekap voldoet als zodanig prima. In het begin was hij moeilijk op de lens te draaien, vooral in de omgekeerde stand moest (te) veel kracht gezet worden. Naarmate ik hem meer gebruik wordt dat langzaam beter. Verder is het een degelijk product voor een redelijke prijs en doet als zonnekap niet onder voor het origineel.
De prijs
Degelijk
Laat zich in het begin moeizaam op de lens zetten

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?