Productinformatie

Inhoud van de doos

- Bevestigingsgereedschap
- Veiligheidskoord
- Afkomstig van Micnova Nederland
- Twee jaar garantie

Micnova Dual Camera Heupriem MQ-WB02

Met de Micnova Dual Heupriem MQ-WB02 heb je jouw camera's altijd binnen handbereik. Deze heupriem van Micnova is de ideale accessoire voor als je veel onderweg bent. Met slechts een snelle beweging haal je jouw camera uit de houder om zo het perfecte plaatje vast te kunnen leggen.

De riem biedt de mogelijkheid tot het bevestigen van twee camera’s en wordt geleverd met twee speciale plaatjes voorzien van schroefdraad. Wanneer je jouw camera in de houder plaatst en deze een kwartslag draait, zit de camera vast. Met een minimale omtrek van 74 en een maximale omtrek van 130 centimeter zal hij om vrijwel ieders middel passen. De riem valt soepel om je heupen waardoor je jouw schouders en nek niet belast. En je kunt ook nog je rugtas dragen.

Gebruik van de Micnova MQ-WB02 heupriem

De Micnova Dual Heupriem is geschikt voor vrijwel elke DSLR zolang deze voorzien is van een 1/4" statiefaansluiting aan de onderkant. De riem is hierdoor universeel inzetbaar. Naast het gebruik voor camera’s kun je de riem ook voor andere producten gebruiken die voorzien zijn van een 1/4" statiefaansluiting. Je kunt één van de camera’s nog zekeren door hem te bevestigen aan het meegeleverde veiligheidskoord. Het is mogelijk om een van de twee ophangsystemen eraf te halen, zo wordt het geheel nog lichter wanneer je maar één camera mee wilt nemen.

Kenmerken van de Micnova MQ-WB02 Dual Camera heupriem

- Met twee camera's op pad en toch je handen vrij
- Omtrek tussen de 74 en 130 centimeter
- Ontlasting van je nek en schouders

Inhoud van de doos

- Bevestigingsgereedschap
- Veiligheidskoord
- Afkomstig van Micnova Nederland
- Twee jaar garantie

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Micnova
Soort
Heupriem
Kleur
Zwart
Geschikt voor
Camera
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Materiaal
Nylon
Schouderpad
Nee
Maximale lengte
130cm
Breedte
8cm
Gewicht
444gr