OP=OP
Fujifilm Retro Paraattas SC-X10 Beige - image 1

Informatie

Fujifilm Retro Paraattas SC-X10 Beige

Kenmerken van de Fujifilm Retro Paraattas SC-X10

  • Gemaakt van echt leder

O.a. geschikt voor

  • - Fujifilm FinePix X10
  • - Fujifilm FinePix X10 compact camera

Reviews (1)

Een mooi, beschermende cover
Kwaliteit
Het werkt heel goed. Anders dan de gewone huis-tuin-en-keuken tasjes biedt deze tas bescherming in de parate fotostand. De bovenste 'flap' kan eraf. Ik haal de flap eraf als ik bijvoorbeeld veel foto's achter elkaar ga maken, of als ik de camera om mijn nek hang.
De flap doe ik er weer op als ik de camera in de tas doe, of als ik de camera niet gebruik. Foto's maken met de bovenflap werkt niet fijn. Om foto's te maken moet de bovenflap eraf.

Wat ik wel jammer vind is de onderkant eraf moet worden gehaald om de SD-kaart te wisselen, of om de accu eruit te halen.
De onderkant kan overigens bevestigd worden met de schroefdraad. En losmaken gaat ook heel makkelijk... maar daar gaat het gewoon niet om. Wat ook wel jammer is, is dat de schroefdraadknop 5 mm onder de hoes uitsteekt. Je kan de camera dan niet recht neerzetten.

Als laatste een waarschuwing voor de niet-X10-gebruikers: op de hoes en op de strap staat X10. Op zich niet storend, maar ik kan me voorstellen dat je dat als X20-gebruiker niet leuk vind.
Beschermend
Mooi
Het geheel voelt zeer stevig aan
Moet hoes losmaken om SD-kaart en accu te verwijderen
Kan niet rechtop worden neergelegd
Om foto's te maken moet de bovenflap eraf