Manfrotto PIXI Mini Tripod Blue

20 reviews | #2202115
Manfrotto PIXI Mini Tripod Blue - image 1

Dit product is niet meer leverbaar

Informatie

Manfrotto PIXI Mini Tripod Blue

De Manfrotto PIXI Mini is een lichtgewicht, draagbaar en gemakkelijk te gebruiken ministatief dat perfect is voor compact camera's, systeemcamera's, een kleine instap DSLR of Zoom audiorecorders en Zoom videocamera's. De Manfrotto PIXI Mini is ideaal voor het maken van foto's en video's op plaatsen waar weinig ruimte voorhanden is. 

Gemakkelijke verstelbare kop

Met het drukknopmechanisme kun je gemakkelijk de positie van het balhoofd aanpassen. Druk de knop in en je kunt het balhoofd in de gewenste positie plaatsen. Laat je de drukknop los dan wordt het balhoofd meteen in de geselecteerde positie vergrendeld.

Hoge kwaliteit afwerking

De Manfrotto PIXI Mini heeft een minimalistische Italiaanse stijl en is vervaardigd uit roestvrij staal en Adapto voor een voelbare hoge kwaliteit afwerking. Met deze solide constructie en rubberen voetjes biedt het mini-statief een stabiele en slipvrije basis voor je apparatuur.

Compatibiliteit

Dankzij de universele 1/4" schroefdraad en de uitstekende stabiliteit kan het ministatief gebruikt worden met een enorme verscheidenheid aan compact camera's of systeemcamera's en allerlei accessoires zoals bijvoorbeeld de iPhone KLYP van Manfrotto.

Kenmerken

- Balhoofd met 1/4" schroefdraad
- Geschikt voor een body met een maximaal gewicht van 650 gram
- Geschikt voor objectieven met een brandpuntsafstand tot 85mm
- De positie van het balhoofd is 360 graden draaibaar
- Vervaardigd van Adapto en roestvrij staal

Specificaties

Merk Manfrotto
Soort Tafelstatief
Hoofddoel Fotografie
Materiaal Roestvrij staal
Waterpas

Reviews (20)

Goed statief!
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gewicht
Kwaliteit
Ik gebruik dit statief zowel voor mijn spiegelreflexcamera om zelfportretten mee te maken als voor mijn GoPro om vast te houden en voor beide werkt hij erg fijn.
Compact en makkelijk mee te nemen
Camera makkelijk beweegbaar naar boven/beneden met knop
Lengte niet wisselbaar