LensCoat voor Canon 28-300 IS Zwart

2 reviews | #243154

99,95

Informatie

LensCoat voor Canon 28-300 IS Zwart

O.a. geschikt voor

Reviews (2)

Mooie bescherming voor je (Canon) lens
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Snelheid
Vormgeving
Vormgeving
Ik heb de Lenscoat voor mijn 100-400 lens van Canon gekocht. Realtree Advantage print zorgt er voor dat de lens wat minder opvallend is in de natuur. Verder biedt de coat vooral een goede bescherming tegen krassen en viezigheid. Dit is handig omdat ik best wel wat door struiken en bosschages struin. Hij pas exact over alle delen van de lens inclusief de zonnekap, dus alles blijft krasvrij. Jammer is wel de lock-ring van de lens wat lastiger te bedienen is doordat de stof er overheen wil glijden.
De lens is wat minder opvallend is in de natuur
Biedt goede bescherming tegen krassen en viezigheid
De lock-ring van de lens is wat lastiger te bedienen is doordat de stof er overheen wil glijden

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren