Olympus MMF-3 4/3-adapter voor Micro Four Thirds

5 reviews | #253594

175,-
Morgen gratis in huis

Informatie

Olympus MMF-3 4/3-adapter voor Micro Four Thirds

Kenmerken

- Lichtgewicht adapter met een stof- en spatwaterdicht ontwerp
- Bevestig een Four Thirds objectief op een camera met Micro Four Thirds lensmount
- Ondersteunt automatische scherpstelling

Inhoud van de doos

In de doos

- BC-1 voorste lensdop
- LR-2 achterste lensdop
- Afkomstig van Olympus Nederland
- Twee jaar garantie

Reviews (5)

Prima adapter!
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Snelheid
Vormgeving
Ik ben enorm blij mee met deze adapter omdat hiermee de lenskeuze groter is. Ik gebruik hem vaak in combinatie met een Olympus macro ft lens op mijn mft camera. De oudere Olympus ft lenzen zijn vaak wat goedkoper, dus je hebt je investering er zo uit!
Makkelijk en degelijk
Er zijn geen minpunten opgegeven

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?