GoPro Chesty (Performance Chest Mount) - image 1
GoPro Chesty (Performance Chest Mount) - image 2
GoPro Chesty (Performance Chest Mount) - image 3
GoPro Chesty (Performance Chest Mount) - image 4
GoPro Chesty (Performance Chest Mount) - image 5
GoPro Chesty (Performance Chest Mount) - image 6

Informatie

GoPro Chesty (Performance Chest Mount)

Inhoud van de doos

Bij de GoPro Chesty in de doos

  • Instelbaar harnas
  • Verticale 'J-Hook' gesp

Reviews (1)

Uitstekend product
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Vormgeving
Vergeleken met een budget chest mount is de GoPro Chesty de prijs meer dan waard: een doordacht ontwerp, gemakkelijk "aan te trekken", comfortabel en degelijk.

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Voor bijpassende accessoires zoals een cage, filter, accu, case of een battery grip kun je kijken onder het kopje accessoires. Daar zie je accessoires geschikt voor deze camera. Zo weet je zeker dat je een compatibele accessoire koopt bij jouw product.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de GoPro Chesty (Performance Chest Mount) op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link