Productinformatie

Inhoud van de doos

- Accu
- Lader met stroomkabel
- Riem
- Bodydop
- Oogschelp

Let op
Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Canon EOS 5D Mark III Body - Verhuur

De lichtgevoelige Canon EOS 5D Mark III DSLR Body is een krachtige camera met een fullframe 22.3 megapixel CMOS sensor, de snelle DIGIC 5+ processor, dubbele geheugenkaartsloten en vele hoogstaande specificaties. Denk aan een continue opnamemogelijkheid van 6 beelden per seconde, een 61-punts autofocus systeem en full HD video met een handmatige bediening van onder andere framerate en audio. De duurzame behuizing is gemaakt van magnesiumlegering waardoor de body stof- en spatwaterdicht is. Bovendien is de camera voorzien van het geïntegreerde EOS Cleaning Systeem. Canon biedt u, als ware professional met hoge eisen, een meer dan waardige opvolger van de Canon EOS 5D Mark II.

Snel en extreem lichtgevoelig
De snelheid van een camera is ontzettend belangrijk, zeker als u op onverwachte momenten wilt kunnen inspelen tijdens het maken van reportages of persfoto's. Het snelle 61-punts autofocus systeem heeft een grote dekking en heeft geen moeite met het haarscherp vastleggen van alles wat er om u heen gaande is. Met 41 crosstype scherpstelpunten, waarvan vijf extra gevoelige double-cross type, heeft u de garantie dat ook onderwerpen die zich niet in het midden van het beeld bevinden met de grootste precisie worden gevolgd. De ISO-waarde is instelbaar van 100 tot 12800, maar is uitbreidbaar tot ISO 50 en maximaal 102400. En het eindresultaat? Beelden van zeer hoge kwaliteit met heldere en natuurlijke kleuren, vele details, een doeltreffende scherpte, minimale beeldruis en doortekening in zowel schaduwen als lichtere partijen.

Full HD video en geluid
Met de Canon EOS 5D Mark III kunt u in full HD kwaliteit filmen met stereogeluidsopnamen. De regeling van het geluid is handmatig te bedienen. Het grote 3.2" Clear View II display heeft een hoge resolutie en een anti-reflecterende coating waardoor foto's en video's helder weergegeven worden. Het is zelfs mogelijk om voor het filmen met de live view op de camera in te zoomen op uw onderwerp om de scherpstelling te controleren. De body is voorzien van een 3.5mm microfoonaansluiting, een hoofdtelefoonaansluiting en een hotshoe aansluiting. Dankzij deze voorzieningen kunt u de camera met optionele accessoires transformeren tot een volwaardige videocamera.

Let op
Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd!

Kenmerken

- 22.3 megapixel fullframe CMOS sensor
- Snelle DIGIC 5+ processor
- Duurzame magnesiumlegering body met een ingebouwde sensorreiniging
- Dubbele geheugenkaartsloten voor gescheiden bestandsopslag of directe back-up
- Supersnel 61-punts autofocus systeem met 41 crosstype scherpstelpunten
- Fotografeer met maximaal 6fps en film in full HD met stereogeluid
- Zeer lichtgevoelig met een maximale ISO-waarde van 12800

Inhoud van de doos

- Accu
- Lader met stroomkabel
- Riem
- Bodydop
- Oogschelp

Let op
Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.