Elinchrom D-LITE It 400 Set VERHUUR
Elinchrom D-LITE It 400 Set VERHUUR
35,-

Productinformatie

 

Info

Dit is 'it'.. de beste D-Lite-it ooit! Elinchrom heeft de D-Lite-it 200/400 geupdate met veel nieuwe features.
De 'it' staat voor Intelligent Triggering! Het ontwerp heeft een robuuste statief beugel met een nieuwe handgreep die ook opslag bied voor reservezekeringen. Verder heeft het materiaal een kwaliteits look en een stevige carrosserie.

Kabelvrij flitsen
De EL-Skyport Receiver is een ingebouwde Receiver en triggerd flitsers draadloos vanaf de camera met de nieuwe EL-Skyport ECO Transmitter. De ECO Transmitter is normaal een optioneel item voor de units maar is nu een onderdeel van de nieuwe D-Lite-it To Go sets.

Wat is er nieuw?
- Ingebouwde EL-Skyport Receiver voor triggering en Frequentie Channels instellingen
- EL-Skyport met 4 frequentie kanalen. Compitabel met de ELS Transmitter en ECo Transmitter
- EL-Skyport met 4 groepen, beschikbaar met de EL Skyport Transmitter
- EL-Skyport Speed Sync Mode, voor snelle synchronisatie tot 1/250 s. Compitabel met ECO
- Rode ogen pre-flash
- Nieuwe behuizing
- Nieuwe reflector bayonet met speed locking. Compitabel met Rotalux Softboxen tot 135cm
- Nieuwe groter handvat
- Nieuwe statief beugel

Klik hier voor meer informatie.

Kenmerken

- Koelventilator
- Plug-In flitsbuis, kan door de gebruiker verwisseld worden
- Interne reflector, ontworpen om het maximale uit het licht te halen
- Flitsbuizen
- Reflector bayonet kan EL accessoires hebben
- Digitale instellingen
- Gevoelige photocell
- Compitabel met EL-Skyport Universal
- Lage 5V Sync voltage beschermt cameras

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

- 2x Elinchrom D-Lite It 400 flitskoppen
- 2x Beschermdoppen voor de flitskoppen
- 2x Stroomkabel 220V
- 1x Synchroomkabel
- 1x Skyport Eco Transmitter in doosje
- 2x Portalite 66cm x 66cm Softbox
- 2x Statieven van Elinchrom met draagtas
- 1x Draagtas voor flitskoppen

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Urk
Algemene info
Merk
Elinchrom
Type product
Flitsset
Fabrieksgarantie
2 jaar

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.