Elinchrom Compact Style RX 1200 Flitskop VERHUUR
Elinchrom Compact Style RX 1200 Flitskop VERHUUR
30,-

Productinformatie

Info

Unieke EL-SkyPort Remote opties:
Stel de flitskracht en modellering van het licht in met de EL-Skyport zender. Remote uw complete RX studio met de EL-Skyport Computer Remote Systeem. Controleer extra features zoals Flits vertraging voor Strobe Flash effecten. De StyleRX serie zijn volledig computer compatibel met de digitale RX Power packs & Ranger RX accu units.

- Super snelle recycling
- Actie vriezen
- Volledig compatibel met de Digitale RX1200, 2400 ws Power packs & Ranger RX batterij units

De Compact flitsers zijn over 6 Stops digitaal regelbaar. Desgewenst vanuit computer, waarbij je tevens je gehele setting automatisch kunt registreren.

Klik hier voor meer informatie.

Kenmerken

- Maximale Vermogen: 1200Ws
- F-stop 128 (1m, 100 ISO, 48' reflector.) 
- Vermogen regelbaar over 6 stops (1/1 - 1/32.) 
- Vermogenbereik: 37-1200Ws
- Recycle tijd: 0,25-1,8 seconde
- Flitsduur: 1/1450 seconde (Op vol vermogen.) 
- Kleurtemperatuur: circa 5400K
- Mogelijkheid voor EL-Skyport Transceiver (4 groepen en 8 frequenties instelbaar.) 
- Synchronisatie Voltage: 5V (Beveiliging.) 
- Microprocessor gecontroleerde Fan 
- Instellamp: 300W GX
- Automatische power dump
- Eye-Cell functie: programmeerbaar
- Ready-beep functie: programmeerbaar
- Hoogwaardig body
- Gewicht: 3,45 Kg

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:

- Beschermkap
- Instellamp (Osram 300W - 230V GX6,35)
- Stroomkabel
- Synchroomkabel

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Urk
Algemene info
Merk
Elinchrom
Type product
Flitskop
Fabrieksgarantie
2 jaar

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.