Swarovski CL Companion Nomad 10x30 verrekijker

1 review | #2700385
Swarovski CL Companion Nomad 10x30 verrekijker - image 1
Swarovski CL Companion Nomad 10x30 verrekijker - image 2
Swarovski CL Companion Nomad 10x30 verrekijker - image 3

2.520,-
Maandag gratis in huis

Informatie

Swarovski CL Companion Nomad 10x30 verrekijker

Kenmerken van de Swarovski CL Companion NOMAD 10x30

 • Hoogwaardige verrekijker
 • Indrukwekkende beeldkwaliteit
 • Gezichtsveld van 132m
 • Hoog visueel comfort
 • Lederen uitvoering met titanium afsluiting
 • Inclusief lederen draagriem en tas
 • Met bijenwas voor lederonderhoud
 • Geleverd in luxe eikenhouten kist

Inhoud van de doos

Bij de Swarovski CL Companion NOMAD 10x30 in de doos

 • Lensdoppen
 • Bijenwas
 • Draagriem
 • Tas
 • Eikenhouten kist

Reviews (1)

Oogstrelend, adembenemend
Ergonomie
Gewicht
Mate van rust
Scherpte
Zichtveld
Absolute topkwaliteit in een verpakking die de krankzinnig hoge prijs echt compleet waard is! Ik was al jaren in het bezit van de EL 8.5x42 (die het qua beeld wel altijd zal blijven winnen van alle andere kijkers, maar de Swarovski EL's zijn wel vrij groot en zwaar) en de CL pocket 8x25 (aangeschaft omdat deze zo ontzettend compact is en perfect naast mijn grote fotocamera meegedragen kan worden en razendsnel met 1 hand ook een kraakhelder en rustig beeld geeft).... Al jaren altijd een van deze twee kijkers bij mij, maar toen bracht Swarovski deze CL Nomad edition uit en ben ik gaan sparen, want wat een prachtig product! Het leer voelt heerlijk aan (ook de tas is van hoge kwaliteit, zacht leer, net als de draagriem), elk detail van dit product klopt.

Ik gebruik deze kijker wanneer ik NET dat kleine beetje verder zou willen kijken (daarom de 10x30 aangeschaft; ik had namelijk al 2 kijkers met 8 en 8.5 vergroting in het bezit) en wanneer ik geen zin heb om de zwaardere EL mee te dragen of gewoon zin heb om iets krankzinnig moois bij mij te dragen. De Nomad is licht van gewicht en levert ook een kraakhelder beeld. Zelfs met de 10x vergroting kun je alsnog zeer rustig en lichtsterk eindeloos voor je uit turen. Echt een topkijker (zoals alle kijkers van Swarovski). Als je liever kosten wilt besparen, kun je ook voor de reguliere CL modellen gaan (zelfde inhoud/kijkervaring), maar als je ook geeft om hoe het er van de buitenkant uitziet en hoe het aanvoelt...doe het. Knijp je ogen dicht, denk niet aan je bankrekening en koop deze kijker. Je zal geen spijt krijgen en ik verwacht dat je er jouw leven lang plezier van zal hebben!
Uiterlijk
Kwaliteit
Gaat naar verwachting levenslang mee
Wel prijzig

Accessoires voor dit product


Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren